Survivor: Πελαγία Καζολέα: Το πρώτο μήνυμα όλο νόημα του συντρόφου της μετά την αποχώρησή της
Media

Survivor: Πελαγία Καζολέα: Το πρώτο μήνυμα όλο νόημα του συντρόφου της μετά την αποχώρησή της

 Η Πελαγία Καζολέα αποχώρησε από το Survivor και κάποιοι Μαχητές ανακουφίστηκαν, ενώ άλλοι πλάνταξαν στο κλάμα!

Από την ημέρα που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Μαρτίκας, η Πελαγία και ο Ανδρέας, η Ασημίνα και η Σοφιάνα -κυρίως- εύχονταν να φύγει ο πρώτος.

Όμως, οι ευχές τους δεν εισακούστηκαν αφού τελικά η Πελαγία, είπε αντίο στους συμπαίκτες της, μετά από την αναμέτρησή της με τον Μαρτίκα και τον Ανδρέα.

Ο σύντροφός της, Γιώργος Καβακάκης τη στήριζε και μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον λογαριασμό του στο instagram και έγραψε: «Σ’ αγαπώ. Μόνο υπερήφανος είμαι για σένα. Ήθος – αξιοπρέπεια – σεβασμός. Λίγοι παντελονάτοι, λίγοι λύκοι, λίγοι αυτοί που σέβονται χωρίς να απαιτούν σεβασμό, αλλά έχει ο Θεός ξέρει τι κάνει».

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Καβακάκης είπε στην εκπομπή, love it: O Γιώργος Καβακάκης είπε: «Η Πελαγία μπήκε στο παιχνίδι από πλάκα. Τη δήλωσε μία φίλη της που βρίσκεται στο Ντουμπάϊ και νομίζαμε ότι ήταν πλάκα. Η πριν μπει έκανε μία επέμβαση, πολύ πρόσφατη, οπότε μιλούσαμε με τους γιατρούς για το αν μπορεί να μπει σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ήταν σοβαρό, αλλά δεν είναι για να μπεις στο παιχνίδι και να έχεις τραντάγματα και χτυπήματα γιατί δεν είχαν κλείσει και τα ράμματα. Πήραμε λοιπόν την έγκριση του γιατρού και μπήκε στο παιχνίδι».

Δείτε παρακάτω το μήνυμά του όλο νόημα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved