Έτσι σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου τη συνέντευξη των γονιών που έχασαν τις 3 κόρες τους στην Πάτρα
Media

Έτσι σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου τη συνέντευξη των γονιών που έχασαν τις 3 κόρες τους στην Πάτρα

Πρώτο trend στο twitter είναι η πολύκροτη υπόθεση του θανάτου τριών παιδιών με διαφορά σχεδόν ενός χρόνου το ένα από το άλλο, στην Πάτρα

Αφορμή για να πέφτουν τα μηνύματα βροχή στο Twitter και να σχολιάζουν οι χρήστες του συγκεκριμένου μέσου την υπόθεση στάθηκε η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς των τριών αυτών παιδιών στο Star σήμερα το μεσημέρι, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Άλλοι τάσσονται υπέρ, άλλοι κατά, άλλοι σχολιάζουν επικριτικά και άλλοι όχι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως θέλησε να τηρήσει κάποιες ισορροπίες, εκφράζοντας την άποψή της για το όλο θέμα.

"Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ μέσα..
Εγώ πάντως προτιμώ να έχω σιωπήσει για ένα δολοφόνο κ αν αποδειχτεί η ενοχή του να νιώσω αφελής, παρά να κατηγορήσω άδικα ένα άνθρωπο που έχασε όλη του τη ζωη.
Σιωπή κ υπομονή. Η αλήθεια πάντα λάμπει.." έγραψε η παρουσιάστρια ενώ συνέχισε κάνοντας διάλογο με άλλους χρήστες σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Η αλήθεια είναι πάντως, πως ή υπόθεση έχει ταράξει το πανελλήνιο καθώς παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια κάτω από τα οποία αυτά τα τρία κοριτσάκι έχασαν τη ζωή τους.

Μέχρι να βρεθεί ο πραγματικός λόγος από τις αρχές και τους ειδικούς για τον λόγο που τρία αθώα παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε τόσο τρυφερές ηλικίες, όλα θα παραμένουν εικασίες.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved