Survivor: Ο Βαλάντης περιγράφει το σκηνικό με την Ευρυδίκη που δεν είδαμε–Δίνει στεγνά την Μυριέλλα
Media

Survivor: Ο Βαλάντης περιγράφει το σκηνικό με την Ευρυδίκη που δεν είδαμε–Δίνει στεγνά την Μυριέλλα

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Βαλάντης και μίλησε για το survivor, για το τι έγινε με την Ευρυδίκη αλλά και έδωσε στεγνά την Μυριέλλα Κουρεντή.

Αρχικά τόνισε: «Έχω ψυχίατρο από το 2003. Υπήρξαν περιπτώσεις με κρίσεις πανικού, πολύς κόσμος παθαίνει. Πρέπει να πηγαίνουμε σε ψυχίατρο και όχι σε ψυχολόγους. Είναι κάποια πράγματα τα οποία αντιμετωπίζονται με τον διάλογο και άλλα πράγματα στα οποία πρέπει να παρέμβει η ιατρική και η χημεία»!

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο στιγμιότυπο που είδαμε με την Ευρυδίκη να πλαντάζει στο κλάμα στο συμβούλιο μετά από ατάκα που της είπε, αλλά δεν την είδαμε:

«Ήταν λάθος που της το είπα γιατί την πλήγωσα και της ζήτησα συγγνώμη προσωπικά. Είπα τρεις φορές συγγνώμη τι άλλο θέλετε να κάνω. Από την στιγμή που πληγώνεις έναν άνθρωπο οφείλεις να ζητήσει συγγνώμη γιατί χρησιμοποίησε κάτι που εσύ πιστεύεις».

Ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και την Μυριέλλα Κουρεντή για το ειδύλλιό της με τον Κατσαούνη.

Ο τραγουδιστής είπε: «Της το είπα μετά από πίεση. Αυτή την σκηνή που είδατε με την Μυριέλλα είναι αποτέλεσμα μετά από κάτι που της είπα στο αυτί και ήθελε να το ξέρει μόνο εκείνη» και κατέληξε λέγοντας πως ήθελε να τον εκθέσει!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved