Το ντοκιμαντέρ «Καρολάιν: Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά που ξεγέλασε τον κόσμο» προβλήθηκε στην Αγγλία
Media

Το ντοκιμαντέρ «Καρολάιν: Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά που ξεγέλασε τον κόσμο» προβλήθηκε στην Αγγλία

Γλυκά Νερά: Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και πώς οδηγήθηκε στο θάνατο, ήταν το επίκεντρο του ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 5, με τίτλο «Καρολάιν: Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά που “κορόιδεψε” τον κόσμο». 

«Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα», είναι η περιγραφή στην ιστοσελίδα του βρετανικού καναλιού Channel 5, μέσα από το οποίο προβλήθηκε ένα αφιέρωμα 90 λεπτών την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην εξιχνίαση της γυναικοκτονίας από τον σύζυγό της.

Η έρευνα εστιάζει στο αντικείμενο – «κλειδί» των αστυνομικών ερευνών, δηλαδή στο ημερολόγιο της 20χρονης Καρολάιν που έφερε στο φως πολλά στοιχεία για τη σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αλλά και για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Δες το βίντεο

Ήταν ξημερώματα της 11ης Μαΐου του 2021 όταν έβγαινε πρώτη είδηση παντού ότι μία 20χρονη κοπέλα, η Καρολάιν, βρισκόταν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά νεκρή, πιθανόν από ασφυξία από μαξιλάρι. Δίπλα στο νεκρό σώμα της το κοριτσάκι της, μόλις έντεκα μηνών, περιφερόταν από εδώ και από εκεί ενώ ο πατέρας της μικρής και σύζυγος του θύματος, ήταν δεμένος και μετά βίας κατάφερε να πάρει την αστυνομία για να την ειδοποιήσει. Στον κάτω όροφο του σπιτιού είχε βρεθεί νεκρό και το σκυλάκι της οικογένειας από δήθεν διαρρήκτες που είχαν μπει στο σπίτι και είχαν αρπάξει μετρητά από το ζευγάρι μετά από μία αγοραπωλησία ενός οικοπέδου. Αυτή ήταν η αρχική εκδοχή.

Γιατί στην πορεία βρέθηκαν πολλά "εμπόδια" στην ιστορία που είχε να διηγηθεί ο μοναδικός ενήλικος επιζών της τραγωδίας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις όμως και οι αστυνομικοί άρχισαν να... ψυλλιάζονται διάφορα.

Μέχρι που ο ίδιος "έσπασε" και τα είπε όλα. Ήταν εκείνος που σκότωσε την άτυχη νεαρή μητέρα μετά από μεγάλο καβγά τους. Η Καρολάιν ήθελε να τον αφήσει και να φύγει. Να δώσει τέλος σε αυτόν τον γάμο. Εκείνος όμως δεν το δεχόταν. Και κάπως έτσι έφτασαν στην απόλυτη τραγωδία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved