Survivor: Χαμός στους Διάσημους - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Καραγκούνιας – Αρσενιού!
Media

Survivor: Χαμός στους Διάσημους - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Καραγκούνιας – Αρσενιού!

Survivor: Χαμός στην καλύβα των Διασήμων μετά το πρώτο συμβούλιο. Απίστευτη ένταση και καβγάδες στους Διάσημους αφού έχασαν την ασυλία και βγήκε ο πρώτος τους παίκτης στον τάκο.

Η ομάδα έχει χωριστεί σε δυο υποομάδες. Ο Τάκης γίνεται έξαλλος μιλώντας με τη Ναυσικά και ο Άρης αρπάζεται άσχημα με τη Μυριέλλα.

Ο Σάκης Αρσενίου τσακώνεται άγρια με τον «Μισθοφόρο»!

Ο Μισθοφόρος προσπάθησε να είναι ήρεμος, όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό και… ξέσπασε άγριος καβγάς. «Αν με αφήσετε να μιλήσω θα μιλήσω … Το να μη μιλάει κάποιος και να μην τα κάνει μπάχαλο δεν είναι αδυναμία. Τι μου κάνατε; Όλοι εναντίον ενός… Εγώ δεν είμαι τηλεορασάκιας» λέει σε έντονο ύφος ο Τάκης Καταγκούνιας.

Και τότε ο Σάκης Αρσενίου λέει μία ατάκα και… του γυρίζει το μάτι του «Μισθοφόρου»! «Φοράς παντελόνια;» λέει ο τραγουδιστής με τον Τάκη να σηκώνεται όρθιος και να φωνάζει «Ρε, μη μου ξαναμιλήσεις έτσι αν φοράω παντελόνια…» και τότε σηκώνεται και ο Σάκης από τη θέση του και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ο δε Άρης Σοϊλέδης έρχεται σε σύγκρουση με την Μυριέλλα και λέει πως είναι μεγάλη ψεύτρα. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής από τα νεύρα του χτυπά ένα αντικείμενο και σηκώνεται και φεύγει από την καλύβα προκειμένου να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα!

Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και οι καβγάδες καλά κρατούν στην καλύβα των Διασήμων!

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved