Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή
Media

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή

Ο δικηγόρος των μηνυτριών που έχουν καταγγείλει γνωστό ηθοποιό για βιασμό κατά συρροή, Πέτρος Πανταζής μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στις εξελίξεις σχετικά με την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που κατηγορείται ο ηθοποιός και τις επόμενες κινήσεις των μηνυτριών.

«Διενεργήθηκε μία ενδελεχής και πολύ σοβαρή προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα, η οποία κατέληξε σε άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, για πολύ σοβαρά κακουργήματα, για βιασμό και κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατά περισσοτέρων γυναικών. Περιμένω την ελληνική δικαιοσύνη να δείξει άμεσα αντανακλαστικά στο θέμα της απαγορεύσεως στον κατηγορούμενο της εξόδου από τη χώρα», ανέφερε αρχικά.

«Ο κατηγορούμενος έχει μόνιμη κατοικία τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη, όπου ισχυρίζεται ότι διδάσκει. Υπάρχει άμεσος κίνδυνος να διαφύγει από τη χώρα. Η δικαιοσύνη πρέπει να διασφαλίσει ότι ο κατηγορούμενος θα είναι παρών όταν κλήθεί σε απολογία», συμπλήρωσε.

«Δεν έχει κληθεί ακόμα σε απολογία αλλά η δικογραφία έχει δοθεί στην Ανακρίτρια πριν λίγες μέρες. Το ενδιάμεσο διάστημα, δηλαδή από την μέρα που θα λάβει η Ανακρίτρια την δικογραφία έως και την ημέρα κλήσης του, είναι κρίσιμο, ο Εισαγγελέας οφείλει να εκδώσει διάταξη έτσι ώστε να απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα. Έχουμε πληροφορίες ότι έχει κινηθεί ώστε να ανανεώσει την visa του, άρα υπάρχει ο σοβαρός κίνδυνος διαφυγής απ΄ τη χώρα», επανέλαβε χαρακτηριστικά ο κ.Πανταζής.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Ένας ακόμη ηθοποιός διώκεται για βιασμό κατά συρροή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved