Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Βογιατζάκη: «Η Κλαίρη σπρώχνει την Πένη στην αμαρτία»
Media

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Βογιατζάκη: «Η Κλαίρη σπρώχνει την Πένη στην αμαρτία»

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Η Κλαίρη Γκαργκατζούδη είναι η κολλητή της Πένης Νταλαούρα, η μόνη που γνωρίζει τα πάντα για τον ερωτά της για τον συμπέθερο Μπουκουράν.

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για τον ξεκαρδιστικό ρόλο της στους «Συμπέθερους» του ΜΕGΑ και εξήγησε πώς γίνεται να δίνει πάντα τη λάθος συμβουλή!

Πώς ήρθαν στη ζωή σας οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»;

Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο μου και στην άλλη γραμμή ήταν ο αγαπημένος δημιουργός Μιχάλης Ρέππας. Μου λέει «Σοφία, σε έχω σκεφτεί για το , συγκεκριμένο ρόλο και θα σου στείλω τα σενάρια». Με το που διάβασα τα πρώτα επεισόδια, ξετρελάθηκα! Με τα παιδιά έχω συνεργαστεί στο θέατρο και είναι άριστοι σε ό,τι και αν κάνουν. Έχουμε δουλέψει πολύ όμορφα μαζί και έχουμε γελάσει με .την καρδιά μας. Με τον Μιχάλη, δε, γελάω πάρα πολύ και στη σειρά, σε σημείο να μην μπορώ να βγάλω σκηνή νομίζω πως όλοι μας αυτό παθαίνουμε με τον Μιχάλη!

Περιμένατε τόσο μεγάλη αποδοχή για τη σειρά;

Πλέον, το Κουδουνάρι έχει γίνει το χωριό όλων των Ελλήνων! Το κατάλαβα από το πρώτο επεισόδιο, έγινε χαμός, χτυπήσαμε 30άρια στην τηλεθέαση! Αλλά για μένα, το γκάλοπ είναι ο κόσμος. Στο σούπερ μάρκετ, το κομμωτήριο, τα μαγαζιά, όλοι με ρωτούν τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο. Σε όλους λέω «συντονιστείτε ,να μας δείτε» και το ίδιο θα πω και σε εσάς!

Δεν θα μας πείτε δηλαδή πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Πένης με τον Μπουκουράν;

Αυτό το ζευγάρι είναι κρυφή πληγή! Τέτοιους έρωτες σαν του Μπουκουράν και της Πένης λίγοι άνθρωποι τους ζουν στη ζωή τους. Η γλύκα από τις πάστες που την κερνούσε ο Μπουκουράν στην αρχή της σχέσης τους έχει μείνει αξέχαστη στην Πένη. Βέβαια, της έμεινε και η πίκρα από την ξαφνική εξαφάνιση του από τη ζωή της! Παρ' όλα αυτά, ο Μπουκουράν είναι καλός άνθρωπος.

Τι θα γίνει στο μέλλον;

Συντονιστείτε! Η Κλαίρη, πάντως, τη συμβουλεύει να αρπάξει αυτό τον έρωτα από τα μαλλιά και να τον ζήσει. Τέτοιοι έρωτες είναι ένας στο εκατομμύριο. Και όσο μεγαλώνεις, σκέφτεσαι «θα μου δοθεί ξανά αυτή η ευκαιρία;». Η Κλαίρη αγαπάει την Πένη και την παρακινεί «Ζήσε, τι το σκέφτεσαι; Γίνε χαρούμενη επιτέλους!». Τι σημαίνει Έλληνας και Αλβανός; Όλοι είμαστε άνθρωποι! Ο φόβος προς την ξένη κουλτούρα μας κάνει να έχουμε αναστολές στον έρωτα. Όμως, ο έρωτας είναι έρωτας, δεν κοιτάει χρήμα, τάξη, χρώμα, θρησκεία, φύλο, μόρφωση και πτυχία. Όλοι οι λαοί έχουν μεγαλώσει με τις δικές τους πεποιθήσεις και με το φόβο του ξένου. Στο παρελθόν περισσότερο, ευτυχώς οι νέες γενιές έχουν αλλάξει. Αρα, μου φαίνεται πολύ φυσικό να παντρευτεί η κόρη της Πένης τον αγαπημένο της από την Αλβανία. Όλα τα άλλα είναι ρατσισμός.

Τι αγαπάτε στην ηρωίδα σας, την Κλαίρη;

Εκτός του ότι μιλάει βλάχικα και τρελαίνομαι για τους ιδιωματισμούς της γλώσσας, μου αρέσει το ότι είναι υπερβολική σε όλα! Είναι μια μικρή Μαντάμ Σουσού στο μαλλί και τα αξεσουάρ, αλλά ταυτόχρονα και μια έμπιστη φίλη. Όταν αγαπάει, αγαπάει. Την Πένη ξεκάθαρα τη σπρώχνει στην αμαρτία, γιατί αγαπά τη ζωή και θέλει επιτέλους η φίλη της να χαρεί τη δική της. Η Ελισάβετ είναι συγκλονιστική στο ρόλο της Πένης. Είναι μια υπέροχη ηθοποιός και επικοινωνούμε άψογα, αφού είμαστε και οι δυο χειμαρρώδεις. Πρέπει να καταβάλεις πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μην είσαι καλή στη σκηνή παίζοντας με την Ελισάβετ. Η γυναίκα αυτή σε παρασύρει.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved