Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Η ένταση και το ξεμπρόστιασμα στο συμβούλιο
Media

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Η ένταση και το ξεμπρόστιασμα στο συμβούλιο

Survivor: Χαμός λίγο πριν την ανακοίνωση των δυο ακόμη υποψηφίων προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα!

Από το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας που έγινε το βράδυ της Κυριακής (20-02) υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Σάκης Αρσενίου.

Η κόκκινη ομάδα μετά τη δεύτερη ήττα κλήθηκε να δώσει έναν ακόμη συμπαίκτη ενώ ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε και τον τρίτο μιας που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Πριν από την ψηφοφορία όμως είδαμε στην παραλία των επωνύμων να γίνεται χαμός!

Η ήττα της ασυλίας έφερε ένταση και καβγάδες ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας! Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια Σάκης Αρσενίου και Τάκης Καραγκούνιας. Ο Μισθοφόρος προσπάθησε να είναι ήρεμος, όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό και… ξέσπασε άγριος καβγάς. «Φοράς παντελόνια;» είπε ο τραγουδιστής με τον Τάκη να σηκώνεται όρθιος και να φωνάζει «Ρε, μη μου ξαναμιλήσεις έτσι αν φοράω παντελόνια…». Η σκηνή λίγο έλειψε να τελειώσει με… ξύλο αφού είχαν έρθει σε απόσταση αναπνοής.

Έπειτα γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη άγριου καβγά ανάμεσα στην Μυριέλλα και τον Άρη Σοϊλέδη. Αφορμή για τον καβγά τους στάθηκε μια κουβέντα που φέρεται να είπε ο Άρης στην Μυριέλλα την ώρα που εκείνη ήθελε να κοιμηθεί! «Ψεύδεται ασύστολα», είπε ο Άρης. Η επιμονή της Μυριέλλας τον έκανε έξαλλο με τον παίκτη να πετάει στην παραλία το σκαμνί που καθόταν.

Λίγο πριν το συμβούλιο είδαμε τα κορίτσια της κόκκινης ομάδας να έρχονται σε σκληρή αντιπαράθεση με ένα επικό ξεκατίνιασμα. Φυσικά όλα όσα προηγήθηκαν έπαιξαν ρόλο και στη ψηφοφορία.

Δες ποιοι παίκτες ψηφίστηκαν και είναι ένα βήμα πριν την αποχώρησή τους από το ριάλιτι

Δες στο βίντεο τη διαδικασία της ψηφοφορίας

Μετά την ψηφοφορία οι δυο υποψήφιες έβγαλαν τα "μαχαίρια" και η μια κατηγορούσε την άλλη δίχως προηγούμενο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved