Κατιάνα Μπαλανίκα - Αλέξανδρος Ρήγας: Αυτό είναι το παρασκήνιο της κόντρας τους
Media

Κατιάνα Μπαλανίκα - Αλέξανδρος Ρήγας: Αυτό είναι το παρασκήνιο της κόντρας τους

Η Κάτια Μπαλανίκα αποκάλυψε στην εκπομπή Τετ α τετ ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξανδρο Ρήγα και δεν πρόκειται ποτέ να τον συγχωρέσει.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε στον Τάσο Τρύφωνος: «Του θύμωσα πολύ. Κι όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Όχι, δεν θα τον συγχωρέσω. Δεν θα προλάβει να μου πει συγγνώμη, έχω περάσει και είναι κενό. Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν με λυπεί όταν πρέπει να διαγραφεί. Όταν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει και του έχεις δείξει αγάπη και κάποια στιγμή σου δείχνει ένα μαύρο τοπίο, δεν υπάρχει, σβήνει. Δεν θα χαλάσω τη ψυχή μου εγώ».

Με αφορμή αυτή της τη δήλωση η εκπομπή, Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε τον λόγο που ήρθαν σε ρήξη.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέφερε: «Ήταν μια παράσταση που είχαν ανεβάσει μαζί, το «Ζείτε παίδες Ελλήνων», όπου φαίνεται ότι η Κατιάνα Μπαλανίκα άλλα είχε συμφωνήσει άλλα συνέβησαν. Είχε συμφωνήσει να εμφανίζεται κανονικά στην παράσταση, αυτό που συνέβη στην πράξη είναι να εμφανίζεται στην έναρξη και στο φινάλε. Οπότε η ίδια θέλησε κάποια στιγμή να αποχωρήσει, προσβεβλημένη από αυτό που συνέβαινε. Οι δύο πλευρές προσπαθούν να τα βρουν μέσω των δικηγόρων τους, γιατί είναι μια κατάσταση που ακόμα τους ταλαιπωρεί. Προσπαθούν να τη βάλουν να υπογράψει κάποια χαρτιά. Είχαν πει ότι είχε αποχωρήσει ενός προβλήματος υγείας. Η Κατιάνα Μπαλανίκα είχε πει ότι τα άφησε όλα στους δικηγόρους της».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved