«Χείμαρρος» ο Βαγγέλης Γερμανός: «Όσοι καταγγέλθηκαν… παλιοτόμαρα και πριν ήταν»
Media

«Χείμαρρος» ο Βαγγέλης Γερμανός: «Όσοι καταγγέλθηκαν… παλιοτόμαρα και πριν ήταν»

Ο Βαγγέλης Γερμανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα για το πρόβλημα υγείας που ξεπέρασε, αναφέρθηκε στο  MeToo, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Είμαι μεγαλούτσικος, πατάω μέσα στα 73 χρόνια. Μετά τα 50 μου υπήρχε τεράστια διαφορά, βλέπεις τη ζωή από την πίσω πλευρά», είπε ο Βαγγέλης Γερμανός.

«Έκανα εγχείρηση κήλης κάποια στιγμή, και γράφτηκε ότι έπαθα καρδιακό επεισόδιο και πήγα να πεθάνω. Οτιδήποτε σοβαρό πρόβλημα περνάει κάνεις, του αφήνει κουσούρια, μαθαίνεις να ζεις με αυτά. Τώρα πια τραγουδάω καθιστός», είπε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Αναφερόμενος στο κίνημα MeToo και όσα ήρθαν «στο φως» ο Βαγγέλης Γερμανός είπε ότι «Όσοι καταγγέλθηκαν στο MeToo είναι ένα καλό παράδειγμα υποκριτών. Παλιοτόμαρα και πριν ήταν».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, σημείωσε με νόημα ότι «Εφόσον είμαι στα 73, αποφάσισα να μην ανακατεύομαι για τα πίτουρα. Η κακία και η βλακεία έχουν το ίδιο αποτέλεσμα».

«Έχω μια κόρη, είναι μεγάλη πια, έχω θαυμάσια σχέση, την έκανα στα 22. Είμαστε σαν φίλοι», ανέφερε για την κόρη του, ενώ μιλώντας για τη σύντροφό του είπε ότι «Με την Χρυσούλα είμαστε με σύμφωνο συμβίωσης. Και την πρώτη φορά, από αντίδραση παντρεύτηκα για να μας αφήσουν ήσυχους με έναν παπά και έναν Ιταλό τουρίστα».

«Έχουν χαρακτηρίσει ελαφρύ το “Στην μπανιέρα δυο δυο”, δεν σημαίνει κανένα όργιο, όπως φαντάζεται ο κάθε πικραμένος, κάνω μπάνιο το παιδάκι μου», αποκάλυψε για μία από τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ πρόσθεσε ότι «Μου αρέσουν το ροκ, τα ρεμπέτικα, τα μπλουζ».

«Μέσα στο καλοκαίρι έγραψα 2 τραγούδια, το ένα ήταν “Αρσενικό παλαιάς κοπής” από την μπαρούφα που είχε πει ένας», σημείωσε κλείνοντας ο Βαγγέλης Γερμανός.
Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του Μega, Mega καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved