Σε ξένα χέρια: Η εξαφάνιση του Φλοριάν ανάβει μεγάλες φωτιές στον Μάνο
Media

Σε ξένα χέρια: Η εξαφάνιση του Φλοριάν ανάβει μεγάλες φωτιές στον Μάνο

Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος συνειδητοποιεί ότι το παιδί κινδυνεύει.

Το επικείμενο διαζύγιο του Φεγκούδη με τη Διώνη δημιουργεί ένα εμπόλεμο κλίμα και αρχίζουν και οι πρώτες –παράπλευρες– απώλειες. Η εξαφάνιση του Φλοριάν ανάβει μεγάλες φωτιές στον Μάνο που συνειδητοποιεί ότι το παιδί κινδυνεύει.

Έτσι, θα ζητήσει τη βοήθεια της Τόνιας για την προστασία του γιου του. Η Διώνη είναι αποφασισμένη να καταστρέψει οποιονδήποτε βρεθεί ανάμεσα στην ίδια και τους στόχους της και ακόμα πιο σίγουρη πως ο Φεγκούδης πρέπει να πληρώσει ακριβά την απόφασή του. Δυστυχώς, αυτό δε θα αφήσει ανεπηρέαστη την Σούλα.

Με τον Φλοριάν στα χέρια της, η Μαριτίνα θέλει πάση θυσία να μάθει το μυστικό. Όμως οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και καμιά φορά, όσο καλά κι αν έχεις στήσει τα σχέδιά σου, το βρίσκεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Ταρζάν και ο Λαμιώτης απελευθερώνουν τον Φλοριάν με τη βοήθεια της Μαριτίνας και τον πηγαίνουν στο σπίτι του Πιπερόπουλου.

Η Ντάντω όταν διαπιστώνει την εξαφάνισή του σοκάρεται και σκέφτεται με τον Μάνο να στείλουν τον Μπάμπη στο σπίτι της Τόνιας για ασφάλεια.

Η Διώνη παρουσιάζει στον Χαράλαμπο ένα προγαμιαίο συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο περνά στην κυριότητά της το σπίτι σε περίπτωση διαζυγίου.

Παράλληλα η Πελαγία θέλοντας να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, ξεφορτώνεται τα ενθύμια που έχει από τον Χρύσανθο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved