Survivor: Αθηνά: «Πέρασα δύο φορές καρκίνο. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί»
Media

Survivor: Αθηνά: «Πέρασα δύο φορές καρκίνο. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε για το Survivor, τα στιγμιότυπα που δεν είδαμε, αλλά και την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Αρχικά ανέφερε: «Προσπαθώ να προσαρμοστώ ακόμα. Ήταν σαν φυλακή. Ζορίστηκα πολύ. Από το πού κοιμάσαι, τι τρως… Συμβιβάζεσαι βέβαια, θέλεις δεν θέλεις. Υπήρχαν μέρες που δεν κοιμόμουν καθόλου, δεν είχα πρόβλημα με την επιβίωση, αλλά με τις σχέσεις των ανθρώπων».

Και αποκάλυψε: «Ο ώμος μου είναι χάλια, ούτε να βγάλω την μπλούζα μου δεν μπορώ. Έφτασα στα όριά μου με πράγματα που συμβαίνουν εκεί πέρα».

Όσον αφορά το σκηνικό με τον Βαλάντη και την ατάκα στην Ευρυδίκη, η Αθηνά τόνισε: «Βγήκα από τα ρούχα μου. Έχω περάσει καρκίνο κι εγώ, δύο φορές. Ήμουν στα 25-26. Χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί στη ζωή μου. Όταν συζητάς την προηγούμενη μέρα στη φωτιά και την επόμενη μέρα βγαίνεις και λες τόσο ακραία πράγματα, είναι τραγικό. Εγώ δεν το είχα συζητήσει ποτέ στη ζωή μου αυτό, είμαι πολύ σκληρή, δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου και έκλαψα πρώτη φορά στο Survivor».

Και τόνισε: «Τα δάκρυα της Ευρυδίκης δεν ήταν ψεύτικα όταν έφυγα. Εγώ ήμουν η μαμά της παρέας, η λογική της παρέας. Όταν ξέφευγε κάτι, ακόμα και στην παρέα μου τους έβαζα στη θέση τους».

Ενώ για τον πρόσφατο τσακωμό της Ευρυδίκης με τον Άρη: «Δεν συμφωνώ με τη στάση της Ευρυδίκης. Την έχει αγχώσει που έχει μείνει μόνο με τη Βρισηίδα. Ενώ δύο μήνες η Μυριέλλα μας έκανε όπως μας έκανε, τώρα γυρνάει στη Μυριέλλα. Πιάνεται από λάθος ανθρώπους. Εγώ στη θέση της θα πήγαινα με τον Άρη, τη Ναυσικά».

Τέλος για τον Κατσαούνη, είπε: «Είναι ένας αληθινός άνθρωπος, μπορεί να είναι τόσο χείμαρρος…».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved