Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μιλάμε για ένα δραχμοβώρο τέρας»
Media

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μιλάμε για ένα δραχμοβώρο τέρας»

Super Κατερίνα: Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφορμή τα πέντε σημεία του ντοκιμαντέρ για την Καρολάιν που ενόχλησαν τον πιλότο και τον οδήγησαν στη νομική «οδό».

«Να έχω σφάξει τη γυναίκα μου και να καθίσταμαι ένα καθ’ ομολογίαν δραχμοβώρο τέρας… Ζητάει και λεφτά… Για όλο αυτό το τερατούργημα…», είπε φανερά ενοχλημένος.

«Μου έρχεται να κάνω εμετό με όλο αυτό», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας το ρεπορτάζ!

Δες το βίντεο

Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και πώς οδηγήθηκε στο θάνατο, ήταν το επίκεντρο του ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 5, με τίτλο «Καρολάιν: Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά που “κορόιδεψε” τον κόσμο».

«Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα», είναι η περιγραφή στην ιστοσελίδα του βρετανικού καναλιού Channel 5, μέσα από το οποίο προβλήθηκε ένα αφιέρωμα 90 λεπτών την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην εξιχνίαση της γυναικοκτονίας από τον σύζυγό της.

Η έρευνα εστιάζει στο αντικείμενο – «κλειδί» των αστυνομικών ερευνών, δηλαδή στο ημερολόγιο της 20χρονης Καρολάιν που έφερε στο φως πολλά στοιχεία για τη σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αλλά και για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της το μοιραίο εκείνο βράδυ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved