Ξέσπασε η Μενεγάκη: «Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία γέννα μου»
Media

Ξέσπασε η Μενεγάκη: «Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία γέννα μου»

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε ότι όλες οι δίαιτες που διαβάζουμε ότι ακολουθεί η ίδια δεν ισχύει καμία γιατί έχει να πάει εδώ και χρόνια σε διατροφολόγο!

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι δεν ισχύει καμία δίαιτα και ξέσπασε όσον αφορά τα δημοσιεύματα που γράφουν «η δίαιτα της Ελένης»!

«Όταν διαβάζετε η δίαιτα της Ελένης, μην το πιστεύετε, κλείστε το»! Φύγετε, είναι ψέματα! Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα…» υπογράμμισε η παρουσιάστρια σε έντονο ύφος!

Και συνέχισε: «Πρέπει ο καθένας να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξει στη ζωή του, θέλεις να αδυνατίσεις για την υγεία σου ή απλά θέλεις να έχεις από πάνω έως κάτω το τέλειο σώμα; Εμένα για παράδειγμα δεν με απασχόλησε ποτέ αυτό. Ήθελα να είμαι καλοβαλμένη, αλλά αυτού του τύπου βλέπω μια κουκίδα στο σώμα μου και να με απασχολεί, ε όχι! Να υπάρχει θέμα, να έχεις ξεφύγει από τα κιλά σου… Έχω διαβάσει πολλές φορές η δίαιτα τις Μενεγάκη είναι εντελώς ψεύτικες οι δίαιτες. Ποια δίαιτα; Ο διαιτολόγος μου έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα! Εγώ μόνο στις γέννες μου πήγα μετά σε διαιτολόγο, ποτέ άλλοτε. Το σώμα σου πρέπει να το ακούς»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: «Τα έχασε» on air: «Έχει 400 εκατομμύρια followers;» - Έστειλε μήνυμα στον Ρονάλντο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved