Μαρία Ιωαννίδου: «Όταν μου μίλησε ο Σειληνός ένιωσα υγρασία στο εσώρουχό μου…»
Media

Μαρία Ιωαννίδου: «Όταν μου μίλησε ο Σειληνός ένιωσα υγρασία στο εσώρουχό μου…»

 

Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό.

Αρχικά η ηθοποιός τόνισε: «Έκανα πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό σε πολύ μικρή ηλικία. Είχα κάνει τέσσερις αμβλώσεις και μία αποβολή επάνω στη σκηνή. Είναι τρομερό. Καλά να είναι εκεί που είναι αλλά δεν με πρόσεχε. Δεν μπορούσα να το πω στη μαμά μου και πήγαινα με τις φίλες μου να κάνω τις αμβλώσεις. Δε γινόταν σωστά.»!

Και πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Σειληνό. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας. Ο πρώτος μου έρωτας. Τον γνώρισα 9 χρονών. Μπήκε μέσα στη σχολή και μείναμε όλες ξερές. Κάποια στιγμή αυτός με κάρφωσε. Ήμουν 9 χρονών εγώ τότε. 14-15 τα φτιάξαμε. Κάτι είδε και άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις. Ήμουν 9 χρονών εγώ τότε. 14-15 τα φτιάξαμε. Μούγγα εγώ. Ήταν τέτοια η συγκίνησή μου, που συγγνώμη κιόλας, κατουρήθηκα. Κανονικά. Αισθάνθηκα μία υγρασία στο εσώρουχό μου και είχα κατουρηθεί επειδή μου μίλησε ο μέγας Σειληνός. Ο φτερωτός θεός, τον έλεγαν. Να σας πω και αυτό. Δεν ήξερα πως δεν ήμουν παρθένα πια. Τόσο άγνοια. Οι γονείς μου δεν ήθελαν να παντρευτώ τόσο νωρίς.»!

Και πρόσθεσε: «Από τα 14-15 και μετά είχαμε σχέση κανονική. Ο Σειληνός ήταν άγαρμπος, δεν ήξερε να προσέξει ένα κοριτσάκι και δεν ταιριάζαμε. Δε δέναμε. Την πρώτη νύχτα του γάμου με τον Σειληνό έκλαιγα κι έλεγα “θέλω τη μαμά μου”. Και με πήγε στη μαμά μου. Τον αγαπούσα, ήμουν ερωτευμένη, αλλά δεν ήθελα να παντρευτώ».

Δείτε το απόσπασμα από το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved