Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος τρελαίνεται από τη ζήλια του για Μυρτάλη και Νικήτα
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος τρελαίνεται από τη ζήλια του για Μυρτάλη και Νικήτα

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη, μετά τον άσχημο χωρισμό που είχε με τον Στέφανο, αφοσιώνεται στη δουλειά της. Αλλά όχι για πολύ.

Και αυτό γιατί μία τυχαία συνάντηση με τον Νικήτα είναι αρκετή για να γοητευτεί ο ένας από την παρουσία του άλλου. Έτσι, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο νεαρός άντρας προσεγγίζει τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο και προσπαθεί να κερδίσει το ενδιαφέρον της.

Γρήγορα το καταφέρνει και όταν έρχεται η ώρα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, εκείνη εκμεταλλεύεται μία προγραμματισμένη παρουσίαση των καλλυντικών προϊόντων της εκεί και τον ακολουθεί. Στη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και δείχνου να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Ένας νέος έρωτας και μία όμορφη σχέση ξεκινά ανάμεσα τους, αν και η Μυρτάλη είναι συγκρατημένη, καθώς δεν θέλει να δοθεί ολοκληρωτικά και μετά να πληγωθεί. Αντίθετα, εκείνος δεν διστάζει με κάθε ευκαιρία να εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματα του για την κοπέλα. Μερικές ημέρες μετά, η Μυρτάλη επιστρέφει στη Μάνη και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού , διηγείται στη Μαρίνα, στην Ισμήνη και στην Αντιγόνη πώς εξελίχθηκε η κατάσταση με τον Νικήτα . Και εκείνος, από την πλευρά του, ανυπομονεί να πάει στην Αρεόπολη για να ξαναβρεθούν. Κάποια στιγμή, όμως, ο Λεωνίδας συναντάει τυχαία τον Στέφανο και του αποκαλύπτει ότι η Μυρτάλη έχει ερωτικό δεσμό με τον Νικήτα. Ο Στέφανος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό τους, γίνεται έξω φρενών.

Τρελαίνεται από τη ζήλια του και πιστεύει πως η Μυρτάλη διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον Νικήτα όσο ήταν μαζί του. Μάλιστα, δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι η κοπέλα προχώρησε τόσο εύκολα στη ζωή της. Έτσι, όταν τη συναντάει στη μέση του δρόμου, συγκρούονται έντονα μπροστά στα μάτια των περαστικών. Αυτό το σκηνικό και η ζήλια του Στέφανου, όπως είναι φυσικό, διακόπτει βίαια τη χαρά και τον ενθουσιασμό της Μυρτάλης. Αργότερα, όμως, ο Νικήτας επιστρέφει στη Μάνη και δίνει την ευκαιρία στη Μυρτάλη να τον φιλοξενήσει και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί του. Σιγά-σιγά αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, ενώ ο Στέφανος μετανιώνει που την αγάπησε τόσο. Ταυτόχρονα, ο Αλέξης αγνοεί πως ο Νικήτας έχει σχέση με τη Μύρταλη και παρεξηγείται όταν μαθαίνει πως προτιμά να φιλοξενηθεί αλλού από το να μείνει μαζί του…

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved