Μόλις Χθες: Ο Ιάσονας γλιτώνει πάρα τρίχα χάρη στον Αντώνη
Media

Μόλις Χθες: Ο Ιάσονας γλιτώνει πάρα τρίχα χάρη στον Αντώνη

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (24/2), ο Ιάσονας γλιτώνει πάρα τρίχα, χάρη στον Αντώνη.

Η Δάφνη, συγκινημένη, του ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Αχιλλέα, βρίσκει τη διεύθυνση του διακινητή που έδωσε στον Σπύρο την ουσία με την οποία νάρκωσε τη Λουίζα. Ο Στάθης τελικά αθωώνεται, η Κέλλυ όμως έχει να αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά τις αμφιβολίες του Χρήστου για το μέλλον της σχέσης τους. Η Χριστίνα ανακοινώνει στον Θωμά τον θάνατο του πατέρα του, και του δίνει ένα κουτί με τα πράγματά του, το οποίο περιέχει ένα πολύ ξεχωριστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Η κόντρα της Λουίζας και του Σπύρου για την επιμέλεια της Κατερίνας συνεχίζεται όλο και πιο έντονα καθώς ο Σπύρος πλέον δεν φοβάται να αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό. Ο Μιχάλης και ο Στέφανος συνεργάζονται εναντίον του Σπύρου και προσπαθούν να προστατεύσουν τη Λουίζα. Ο Χρήστος, αποφασισμένος να χωρίσει την Κέλλυ και διαλυμένος ψυχολογικά, σχεδιάζει να πάει στην Αθήνα.
Ο Μιχάλης θα πάει να δει την Κατερίνα και άθελά του θα τη στρέψει εναντίον του. Η Έλενα με τις κινήσεις της συνεχίζει να κάνει έξαλλους και τον Μιχάλη αλλά και τη Μαρία. Ο Ιάσονας συγκρούεται για πρώτη φορά ανοιχτά με τον Αντώνη. Λένε όσα δεν έχουν πει χρόνια τώρα, αλλά αυτή η σύγκρουση θα αποβεί μοιραία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved