Survivor: Την έδωσε στεγνά ο Κατσαούνης:«Και σε θέλω και πουλάει» - Κουρεντή:«Μάθε να τρως χυλόπιτα»
Media

Survivor: Την έδωσε στεγνά ο Κατσαούνης:«Και σε θέλω και πουλάει» - Κουρεντή:«Μάθε να τρως χυλόπιτα»

Survivor: Ο κακός χαμός έγινε στο συμβούλιο του νησιού λίγο πριν γίνει η αποχώρηση ενός παίκτη των Διασήμων.

Ο Σπύρος Μαρτίκας αρχικά τα έβαλε με την Μυριέλλα Κουρεντή.
«Η αφέλεια της Μυριέλλας είναι σε τέτοιο βαθμό που ντρέπομαι να πω... Αφέλεια σε βαθμό κακουργήματος. Ποντάρω στο να φύγει η Μυριέλλα. Το συμφέρον της κυρίας Ευρυδίκης, επηρεάζει πάρα πολύ και έπιασε την αδύναμη στιγμή της Μυριέλλας, εκμεταλλεύτηκε η Ευρυδίκη την στιγμιαία αδυναμία της Μυριέλλας και κέρδισε την πέμπτη ψήφο. Γράφεις σενάριο σε βραζιλιάνικο σήριαλ που εγώ το έχω δει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας με την ηθοποιό να τον ευχαριστεί και να λέει ότι οι γονείς της θα χαίρονται πολύ που τα ακούνε αυτά από το στόμα του.

«Μην παίρνει και όρκο ότι δεν έχει παίξει ποτέ τη μοιραία», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης όταν μιλούσε η Μυριέλλα με εκείνη να λέει: «Αυτός έχει πρόβλημα, είναι από άλλο επεισόδιο. Μάθε να δέχεσαι μία χυλόπιτα».

«Ποιος έχει πρόβλημα; Γιατί έχω πρόβλημα; Για πες! Πώς δεν έχω πρόβλημα! Και θα ήθελα να τονίσω ότι όταν ο Άρης σε είχε πει διπρόσωπη, δίκιο είχε. Πώς μου είχες πει; Και σε θέλω και πουλάει! Καλά λέει ο Μαρτίκας, βραζιλιάνικο σήριαλ. Εγώ θα φάω χυλόπιτα από εσένα;»


Δείτε τι ακριβώς συνέβη στα βίντεο που ακολουθούν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved