Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα καταφέρνει να μεταφέρει τον Φλοριάν στο πατρικό της
Media

Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα καταφέρνει να μεταφέρει τον Φλοριάν στο πατρικό της

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα συμβούν στο σημερινό επεισόδιο (24/2).

Η Μαριτίνα καταφέρνει να μεταφέρει τον Φλοριάν στο πατρικό της όπου προσπαθεί να του αποσπάσει την αλήθεια σε σχέση με το παιδί του Μάνου.

Ο Χρύσανθος κάνει ξεκάθαρη στην Πελαγία τη φιλική τους σχέση και η Μάρω αναλαμβάνει να ερευνήσει το θέμα της Βίλμας από τη Μαλεσίνα. Πώς θα αντιδράσει η Τόνια όταν ο Μάνος φυγαδεύσει το μωρό στο σπίτι της;

Τι σημαίνει για τον Φεγκούδη το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε με τη Διώνη; Και τέλος… ποιος βάζει φωτιά στα γραφεία της Φεγκούδης Snacks;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Το επικείμενο διαζύγιο του Φεγκούδη με τη Διώνη δημιουργεί ένα εμπόλεμο κλίμα και αρχίζουν και οι πρώτες –παράπλευρες– απώλειες.

Η εξαφάνιση του Φλοριάν ανάβει μεγάλες φωτιές στον Μάνο που συνειδητοποιεί ότι το παιδί κινδυνεύει. Έτσι, θα ζητήσει τη βοήθεια της Τόνιας για την προστασία του γιου του. Η Διώνη είναι αποφασισμένη να καταστρέψει οποιονδήποτε βρεθεί ανάμεσα στην ίδια και τους στόχους της και ακόμα πιο σίγουρη πως ο Φεγκούδης πρέπει να πληρώσει ακριβά την απόφασή του.

Δυστυχώς, αυτό δε θα αφήσει ανεπηρέαστη την Σούλα. Με τον Φλοριάν στα χέρια της, η Μαριτίνα θέλει πάση θυσία να μάθει το μυστικό. Όμως οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και καμιά φορά, όσο καλά κι αν έχεις στήσει τα σχέδιά σου, το βρίσκεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved