Ελένη Μενεγάκη: Οι σκέψεις της για την επόμενη σεζόν που θα φέρουν την ανατροπή
Media

Ελένη Μενεγάκη: Οι σκέψεις της για την επόμενη σεζόν που θα φέρουν την ανατροπή

 Αυτή κι αν είναι έκπληξη!  Τι και αν είναι Φεβρουάριος, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει τα τηλεοπτικά της σχέδια για την επόμενη σεζόν!

Φήμες θέλουν να της έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει βραδινό show και παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια έλεγε "όχι" υποστηρίζοντας ότι δεν της αρέσουν οι αλλαγές, τώρα πια έχει αρχίσει να κάνει σκέψεις για κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση!

Και μπορεί πέρυσι να έμεινε εκτός τηλεόρασης και να επέστρεψε φέτος μέσα από το Mega, που είναι το πρώτο τηλεοπτικό της "σπίτι", όπως έχει πει και η ίδια, όμως η Ελένη ενδέχεται να κάνει μεγάλες αλλαγές την επόμενη σεζόν και τι εννοούμε;

Η λαμπερή παρουσιάστρια από το πρωινό πέρασε στη μεσημεριανή ζώνη και... πολλοί ισχυρίζονται ότι θα κάνει την ανατροπή και την επόμενη σεζόν που θα είναι φυσικά στο Mega θα παρουσιάσει ένα βραδινό show έχοντας εκλεκτούς καλεσμένους!

Σύμφωνα με τη στήλη hot news που υπογράφει ο δημοσιογράφος Νάσος Σιδέρης στο περιοδικό Down Town της Κύπρου, το Mega θέλει να αξιοποιήσει το πιο δυνατό χαρτί του σταθμού που είναι η Ελένη και η παρουσιάστρια, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, έχει αρχίσει να καλό βλέπει την πρόταση και όλοι αναμένουν την απόφαση της. Αν πει το πολυπόθητο «ναι» τότε σίγουρα θα φέρει μεγάλη αλλαγή στο τηλεοπτικό τοπίο.

Λέτε να κάνει η Ελένη τη μεγάλη αλλαγή και να φέρει την ανατροπή την επόμενη σεζόν;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved