MasterChef: Τα «γαλλικά» του παίκτη έκαναν έξαλλο τον Κουτσόπουλο - Τα κλάματα και η ασυλία
Media

MasterChef: Τα «γαλλικά» του παίκτη έκαναν έξαλλο τον Κουτσόπουλο - Τα κλάματα και η ασυλία

MasterChef: Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές.

Στο σημερινό (25/2) επεισόδιο είδαμε πως οι αλλαγές του Δημήτρη δίχασαν την μπλε ομάδα και έφεραν εντάσεις και διαφωνίες. Οι δυο ομάδες κλήθηκαν να συναντήσουν τους τρεις κριτές προκειμένου να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της ομαδικής διαδικασίας.

Η ήττα της Μπλε ομάδας έφερε αντιδράσεις ανάμεσα στους παίκτες και δεν έλειψαν και τα «γαλλικά».

Ενώπιων όμως των τριών κριτών ακούστηκαν βαριές κουβέντες κάνοντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο έξαλλο και κάνοντας τα πάντα για να επαναφέρει στην τάξη τον Βασίλη Μπόλλο που είπε αρκετά «γαλλικά» μιλώντας για την δοκιμασία.

«Τι στόμα είναι αυτό! Έχεις πει επτά συγνώμες ως τώρα. Έχεις ρίξει ήδη δεκαεφτά καντήλια! Τι στόμα είναι αυτό».

Στη συνέχεια είδαμε τον Σταύρο Λορέντζο να ξεσπά σε κλάματα με αφορμή την απώλεια του πατέρα του.

«Η σχέση μου με τα γλυκά είναι καλή, ο πατέρας μου ήταν ζαχαροπλάστης. Ο μπαμπάς έχει «φύγει» αλλά μαγειρεύω για αυτόν σήμερα. Ο πατέρας μου ήταν ο καλύτερος ζαχαροπλάστης στην Αίγινα, έφτιαχνε τα πιο ωραία γλυκά. Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν … Ελπίζω να με βλέπει», δήλωσε ο παίκτης.

Τέλος σε μια σκληρή αναμέτρηση κλήθηκαν να βρεθούν οι παίκτες της ηττημένης ομάδας. Όλοι προσπάθησαν να κερδίσουν την ασυλία προκειμένου να αποφύγουν την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ο Σταύρος Λορέντζος και η Ελισάβετ Κοντοκώστα ήταν οι δύο παίκτες που έφτασαν πιο κοντά στη νίκη και μετά την απόφαση των κριτών την ασυλία κέρδισε η Ελισάβετ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα θα δούμε στις 25/2.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved