Πόλεμος Ουκρανία: Ποιες εκπομπές αναβάλλονται και ποιες θα βγουν κανονικά
Media

Πόλεμος Ουκρανία: Ποιες εκπομπές αναβάλλονται και ποιες θα βγουν κανονικά

Πόλεμος Ουκρανία: Λόγω της έκτακτης επικαιρότητα, όλα τα κανάλια τροποποιήσαν το πρόγραμμά τους και σήμερα, 25 Φεβρουαρίου 

Λόγω των δραματικών εξελίξεων στην Ουκρανία, κάποιες από τις ψυχαγωγικές εκπομπές ματαιώθηκαν ή ακόμα και εκείνες που θα προβληθούν, δεν θα προβάλλουν θέματα lifestyle.

Η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έφερε αλλαγή στο πρόγραμμα της τηλεόρασης

To Happy Day μεταδίδεται κανονικά σε αντίθεση με το Mega Καλημέρα που δεν θα μεταδοθεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Η εκπομπή Super Κατερίνα θα πάρει την σκυτάλη κανονικά σήμερα, 25/2, από το Happy Day, σε αντίθεση με χθες που δεν μεταδόθηκε η εκπομπή.

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, θα βγει αμέσως μετά την Κοινωνία Ώρα MEGA, που θα καλύψει και το κενό του MEGA Καλημέρα, στον αέρα στις 10:50. Στο STAR, η ψυχαγωγική εκπομπή Breakfast at Star δεν θα μεταδοθεί.

Στον ΣΚΑΙ θα έχει ενημέρωση, έτσι οι εκπομπές Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου και το Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά δεν θα μεταδοθούν.

Στο OPEN, θα επικρατήσει και εκεί η ενημέρωση ως αποτέλεσμα η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα με την Μπέτυ Μαγγίρα να μην μεταδοθεί ούτε σήμερα, 25 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ουκρανία: Αλλαγές στο πρόγραμμα των καναλιών! Ποιες εκπομπές δε θα βγουν λόγω επικαιρότητας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved