Η Γη της Ελιάς: Χρύσα Παπά: «Είναι πολύ ανοιχτή και καθαρή η σχέση μου με τον Στάθη»
Media

Η Γη της Ελιάς: Χρύσα Παπά: «Είναι πολύ ανοιχτή και καθαρή η σχέση μου με τον Στάθη»

Η Χρύσα Παπά είναι ένα κορίτσι με πολύ καλή διάθεση και θετική αύρα.

Η ηθοποιός μπήκε στη «Γη της Ελιάς» για να… γλυκάνει την ταλαιπωρημένη ύπαρξη του Στάθη.

Πώς φτάσατε στη «Γη της ελιάς»;

«Με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου είχαμε δουλέψει μαζί επί 2 χρόνια στο "Τατουάζ". Είχαμε μια υπέροχη συνεργασία και περάσαμε τόσο ωραία, που ανυπομονούσαμε να επαναλάβουμε την εμπειρία. Ήρθε λοιπόν η "Ελιά", για, την οποία μου είχαν προτείνει να κάνω αργότερα ένα γκεστ, και εννοείται πως ήμουν θετική, γιατί υπήρχε μια ωραία βάση από το παρελθόν. Όταν όμως ασθένησε η Βαρβάρα Λάρμου, που θα έπαιζε την Εύα έγινε αυτή η... τούμπα και να με!»

Έρχεστε για να μείνετε στη ζωή του Στάθη;

«Δεν το γνωρίζω ακόμα. Προς το παρόν αυτό υπάρχει φαντάζομαι μόνο στο μυαλό της Βάνας Δημητρίου. Αυτό που ξέρω είναι πως η Εύα, που είναι πολιτικός μηχανικός, καταφθάνει στη Μάνη έχοντας κληρονομήσει κτήματα από τη γιαγιά της, τα οποία επισκέπτεται για να κάνει μια επένδυση. Γνωρίζεται τυχαία με τον Στάθη, τον εξυπηρετεί σε κάποια πράγματα και στη συνέχεια συνδέονται ερωτικά».

Και έτσι «μπλέκει» με τον Στάθη που έχει μπερδεμένο παρελθόν...

«Στα προσωπικά του όντως ο Στάθης είναι ένας ταλαιπωρημένος και μπερδεμένος άνθρωπος. Ως Εύα όμως τον βλέπω σαν έναν πολύ δοτικό άντρα. Επίσης είναι μαζί μου ξεκάθαρος από την αρχή και επιλέγει να μη μου κρύψει κάτι. Μου λέει αμέσως ότι εξακολουθεί να ζει με τη γυναίκα του, με την οποία έχουν παιδιά, ενώ επαναλαμβάνει συνεχώς: "Εγώ είμαι ό,τι φαίνομαι και ό,τι έχω να πω το λέω...". Είναι τόσο ντόμπρος μαζί μου, που εγώ τον εκτιμώ και τον αποδέχομαι. Άλλωστε δεν ζητώ κάτι περισσότερο. Είναι πολύ ανοιχτή και καθαρή η σχέση μας».

Δέχεται λοιπόν έναν άντρα παντρεμένο, ο οποίος είχε και ένα ακόμα ερωτικό απωθημένο, την Ιουλία. Άρα στην Εύα αρέσουν τα... δύσκολα;

«Η Εύα απλώς δέχεται τη ζωή όπως έρχεται και επειδή ο Στάθης είναι ειλικρινής και έντιμος απέναντι της εκείνη δεν έχει κανένα παράπονο δεν του κάνει γκρίνιες. Είναι δύο ενήλικες που σχετίζονται με καθαρότητα, χωρίς τρομερές απαίτησες. Πώς να το πω, περνάνε όμορφα οι δυο τους, κάτι που μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα και από μερικούς πολλά υποσχόμενους έρωτες. Από μια ηλικία και μετά, άλλωστε, δεν θες και τίποτε άλλο...».

Η Εύα όμως μπαίνει και σε μια εμπόλεμη ζώνη, με παλιές και νέες βεντέτες!

«Δεν το αντιμετωπίζει έτσι, γιατί δεν εμπλέκεται καθόλου στα της οικογένειας του. Ο ίδιος ο Στάθης μάλιστα την αφήνει έξω από τις διχόνοιες, για να την προστατέψει: Όλα αυτά βέβαια μέχρι το σημείο που γνωρίζω...!».

Βλέπατε τη σειρά και πριν ενταχθείτε στο καστ;

«Βέβαια, γιατί είχε να κάνει με δουλειά ανθρώπων που αγαπώ! Μερικές φορές τα βράδια καθόμουν στην τηλεόραση και έκανα ένα πέρασμα από όλες τις σειρές ώστε να είμαι ενήμερη. Τώρα δεν έχω χρόνο ούτε το τηλεκοντρόλ να αγγίξω, καθώς ως παραγωγή πάμε από τη Μάνη ως την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το... Παρίσι για γυρίσματα. Ωστόσο νιώθω χαρούμενη που έχει πάρει τα πάνω της η ελληνική μυθοπλασία και, όπως φαίνεται, έτσι θα συνεχίσουμε. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πολύ υποφέρει από την έλλειψη της. Και επειδή τον συμπονώ τον κλάδο μου, χαίρομαι που γίνονται ξανά ωραίες δουλειές», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved