H Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά και κάνει άνω κάτω τη ζωή της Αθηνάς
Media

H Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά και κάνει άνω κάτω τη ζωή της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Νέο πρόσωπο στη σειρά του Mega. Η τηλεοπτική μητέρα του Δημήτρη έρχεται και θα φέρει αναστάτωση στη ζωή της Αθηνάς.

Πρόκειται για την επιτυχημένη Κύπρια ηθοποιό, Έλενα Ευσταθίου και θα τη δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (2-03).

Η Κατερίνα (Έλενα Ευσταθίου), η πραγματική μητέρα του Δημήτρη, εμφανίζεται στο κατώφλι της Αθηνάς και της ζητά εξηγήσεις. «Είμαι η μητέρα του Δημήτρη, η Κατερίνα. Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς γίνεται εδώ;», της λέει και η Αθηνά τα χάνει. Δεν ξέρει τι να κάνει, ο φόβος της κόβει τα γόνατα και τηλεφωνεί στον Δημήτρη να πάει αμέσως εκεί...

Μετά από την πρώτη και δυνατή σύγκρουση, η Αθηνά φοβάται τις εξελίξεις. Είναι μόνη και αβοήθητη. Βυθισμένη στις σκέψεις της, συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί πλέον να τα διαχειριστεί όλα αυτά μόνη. Ετσι αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Ιάκωβου αργά μέσα στη νύχτα. Ο Ιάκωβος της ανοίγει και η Αθηνά αφήνεται στα χέρια του και περνάνε ένα ερωτικό βράδυ μαζί.

Στο μεταξύ η μητέρα του Δημήτρη εμφανίζεται ξανά την επομένη και αρχίζει να κατηγορεί την Αθηνά: «Ξέρω ότι έχεις κρυφή σχέση με τον γιο μου. Πες μου όμως γιατί έφτασες στο σημείο να τον παρουσιάσει ως παιδί σου σε όλη τη Μάνη. Θέλω μια εξήγηση τώρα, αλλιώς ορκίζομαι να μάθουν όλοι την αλήθεια», την εκβιάζει. Η Αθηνά είναι τρομοκρατημένη και ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει είναι ο Ιάκωβος, έτσι κι αλλιώς γνωρίζει όλη την αλήθεια…

Ποια είναι η Έλενα Ευσταθίου

Η Έλενα Ευσταθίου γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο της Κύπρου, και είναι ηθοποιός. Έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων στις δραματικές σειρές του ΑΝΤ1 Κύπρου "Βαλς Με Δώδεκα Θεούς (2012)" ως Φωτεινή, και Ρουά Ματ (2014)" ως Ειρήνη, οι οποίες την έκαναν ευρέως γνωστή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Επίσης, έχει παίξει ρον ρόλο της μαμάς, στην επιτυχημένη κωμική θεατρική παράσταση "Μόλις Χώρισα (2012)".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved