MasterChef: Οι πέντε υποψήφιοι, το απαιτητικό πιάτο και η αποχώρηση
Media

MasterChef: Οι πέντε υποψήφιοι, το απαιτητικό πιάτο και η αποχώρηση

MasterChef: Βραδιά αποχώρησης η αποψινή με πέντε υποψήφιους παίκτες!

Έπειτα από υπόδειξη του αρχηγού Δημήτρη Ταϊρίδη, ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ήδη ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ενώ ο Γιώργος Μελανδίνος πήρε την ασυλία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Παρομοίως και η Ελισάβετ Κοντοκώστα, αφού κατάφερε να κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας.

Για τους υπόλοιπους, όλα τα ενδεχόμενα έμοιαζαν ανοιχτά. Μέσα σε ένα τεταμένο κλίμα, με εντάσεις και διαφωνίες, τα μέλη της μπλε ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν και να υποδείξουν όσους θεωρούν υπαίτιους για την ήττα. Το χάσμα, ανάμεσα στον Δημήτρη και την υπόλοιπη ομάδα, φάνηκε να μεγαλώνει και το ρήγμα στην μπλε ομάδα έμοιαζε οριστικό. Η Φανή Ζιώγα, έχοντας τη μόνιμη κάρτα ασυλίας στα χέρια της, κλήθηκε, για άλλη μια φορά, να αποφασίσει αν θα τη χρησιμοποιήσει και το έκανε αφού «έσωσε» τον Βασίλη.

Στο τέλος της ψηφοφορίας, το αποτέλεσμα άφησε τους διαγωνιζόμενους άφωνους, αφού κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Πέντε στον αριθμό. Μετά την επιλογή της Φανής να σώσει τον Βασίλη, τη θέση του πήραν η Βασιλική, ο Σταύρος και ο Νίκος. Οι τρεις τελευταίοι ισοψήφησαν και γι’ αυτό μαγείρεψαν στη Δοκιμασία Αποχώρησης. Ο Δημήτρης ως αρχηγός δεν μπορούσε να διαλέξει έναν από τους τρεις καθώς ήταν κι εκείνος υποψήφιος και του έχει αφαιρεθεί το συγκεκριμένο δικαίωμα. Έτσι, μαζί και με τον Γιάννο, αυτοί ήταν οι πέντε που πάλεψαν για τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Στη Δοκιμασία Αποχώρησης, η καλεσμένη chef Σταυριανή Ζερβακάκου, έφερε ένα πιάτο υψηλών απαιτήσεων, που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη, καλή διαχείριση χρόνου, συγκέντρωση και κατανόηση των βημάτων της συνταγής. Για κάθε διαγωνιζόμενο, η στιγμή της δοκιμασίας είναι «ή τώρα ή ποτέ» και όλοι ήταν αποφασισμένοι να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Ποιος έφυγε;

Δες την απάντηση στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved