Κώστας Βουτσάς: H Φίνος Φιλμ τιμά τον ηθοποιό με αφορμή τα δύο χρόνια από τον θάνατό του
Media

Κώστας Βουτσάς: H Φίνος Φιλμ τιμά τον ηθοποιό με αφορμή τα δύο χρόνια από τον θάνατό του

H Φίνος Φιλμ τιμά τον Κώστα Βουτσά με αφορμή τα δύο χρόνια από τον θάνατό του. 

Σκηνές από τις ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει ο Κώστας Βουτσάς συμπεριλαμβάνονται στο βίντεο της Φίνος Φιλμ προς τιμήν του αξέχαστου ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δυο χρόνια.

«Ο Κώστας μπήκε στα σπίτια μας και ρίζωσε, γιατί κατάφερε να ενσαρκώσει κάθε έναν από εμάς με μια αλήθεια, μια γενναιοδωρία και μια ευαισθησία που χαρακτηρίζει ηθοποιούς με σπάνια καλλιτεχνική στόφα. Για αυτό και θα είναι πάντα.. ο Κώστας μας.
Σήμερα μετράμε δυο χρόνια από το πέρασμα στην οριστική του αθανασία. Συνεχίζουμε, όμως, να τον συναντάμε σε απολαυστικά… ραντεβού στον αέρα και να του ψιθυρίζουμε «λείπεις».

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Οι Θαλασσιές οι Χάντρες», «Κορίτσια για Φίλημα», «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Είκοσι Γυναίκες κι Εγώ», «Ραντεβού στον Αέρα» και «Κάτι να Καίει», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ήταν 88 ετών όταν άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από μερικές μέρες νοσηλείας λόγω μία σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού που αντιμετώπιζε. Διασωληνώθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου αλλά δεν τα κατάφερε. Τα ξημερώματα, στις 02:24 της 26ης Φεβρουαρίου 2020, κατέληξε σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, στους φίλους και στους θαυμαστές του.

https://www.instagram.com/p/Cabmz0sqG0u

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved