Survivor: Παραλήρημα στο twitter με την κλάψα της Βρισηίδας – Το ωραιότερο tweet έχει «άρωμα» Τούνη!
Media

Survivor: Παραλήρημα στο twitter με την κλάψα της Βρισηίδας – Το ωραιότερο tweet έχει «άρωμα» Τούνη!

Survivor: Τρελά κέφια απόψε στο twitter με το όνομα της Βρισηίδας να φιγουράρει στα πρώτα trends!

Φαίνεται πως έχει κουράσει πολύ με την κλάψα της και το twitter τη θέλει εκτός παιχνιδιού.

Τι συνέβη όμως και οι φίλοι του Survivor τα «έβαλαν» και απόψε με την παίκτρια! Όλα ξεκίνησαν όταν μετά την ήττα της τα έβαλε με τις παίκτριες των Μαχητών.

Με έντονο ύφος και εμφανώς εκνευρισμένη είπε δυνατά:

«Την πέρασα στο run. Γιατί έτσι! Γιατί μπορώ να την περάσω στο run. Πρωταθλήτρια στίβου και μοντέλο. Ευχαριστώ! Μας υποτιμάνε εμάς τις διάσημες. Είναι αθλήτριες και μας υποτιμάνε».

Το «κερασάκι» στην τούρτα όμως μπήκε όταν μετά τη δεύτερη ήττα της, άρχισε να κλαίει και να φωνάζει πως δεν αντέχει άλλο! Αυτό εκνεύρισε αυτή τη φορά τους χρήστες του twitter, οι οποίοι δεν σταμάτησαν στιγμή να τη σχολιάζουν αρνητικά.

«Κarma is a bitch Βρισηιδα μου....... όταν 20 μέρες γελούσατε και χτυπάγατε τους μπλέ ήταν όλα μέρος του παιχνιδιού όταν φέρνεις 0-3 τότε φταίνε όλα τα άλλα ....»,

«Τι έγινε Βρισηίδα,έφυγε η Πελαγία και αποκαλύφτηκε η πραγματική δυναμική σου. Κλάψε τώρα!»,

«Η υπερπαίκτρια των πέντε ηπείρων! Αναγκάστηκε να παίξει σε όλα τα ραν, από χθες κ φάνηκαν οι αδυναμίες της και ο χαρακτήρας της. Κλάμα, υστερίες, κομπλεξισμός. Με τη Σταυρούλα πάντως, έχει χοντρό θέμα. Δεν ήταν τυχαία η χολή που έβγαλε χθες μόλις την είδε», ήταν μερικά από τα σχόλια ενώ το πιο επιτυχημένο ήταν μια εικόνα της Ιωάννας Τουνή να γελάει και το σχόλιο: «Κάπου τώρα στην Θεσσαλονίκη βλέποντας την Βρισηίδα να κλαίει..»

Δες τα σχόλια στη gallery

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved