Survivor: Η Βρισηίδα πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση -  Οι αιχμές και το ξέσπασμα
Media

Survivor: Η Βρισηίδα πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση - Οι αιχμές και το ξέσπασμα

Survivor: Οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία και έχουμε τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση και αυτή δεν είναι άλλη από τη Βρισηίδα

Ένα γεμάτο επεισόδιο αλλά αυτή τη φορά όχι με εντάσεις, είδαμε απόψε το βράδυ (27-02). Το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία έφερε στους Διάσημους μια ακόμη ήττα και στους Μαχητές ανακούφιση.

Τα κορίτσια των Διασήμων μπήκαν στο αγώνισμα με πεσμένη ψυχολογία και το μόνο που κατάφεραν ήταν να φέρνουν ήττες ιδίως από την πλευρά της Βρισηίδας.

Η παίκτρια ξέσπασε με ένταση αλλά και δάκρυα.

«Την πέρασα στο run. Γιατί έτσι! Γιατί μπορώ να την περάσω στο run. Πρωταθλήτρια στίβου και μοντέλο. Ευχαριστώ! Μας υποτιμάνε εμάς τις διάσημες. Είναι αθλήτριες και μας υποτιμάνε», είπε μετά την πρώτη της ήττα ενώ αργότερα ξέσπασε σε λυγμούς λέγοντας πως δεν αντέχει άλλο.

Την ατομική ασυλία πήρε ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος και αποκλείστηκε από την ψηφοφορία ενώ κατά την επιστροφή τους στην παραλία είδαμε την Μυριέλλα να πλησιάζει και πάλι τη Ναυσικά.

«Νιώθω ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Και σένα θέλω να σου πω τι έχει γίνει γιατί νιώθω ότι ξαφνικά εγώ βγαίνω σαν αυτή που υποκίνησε τα πράγματα ενώ εγώ δεν έκανα τίποτα! Είμαι ηλίθια, οκ! Είμαι πάρα πολύ ηλίθια και πραγματικά για αυτό σου ζήτησα συγνώμη! Γιατί κατάλαβα ότι πολλά από αυτά που έγιναν, δεν ήταν έτσι… Είμαι ηλίθια! Είμαι ηλίθια», την ακούσαμε να λέει, κλαίγοντας.

Στο συμβούλιο τώρα οι παίκτες ψήφισαν και επέλεξαν ως πρώτη υποψηφία προς αποχώρηση τη Βρισηίδα ενώ δεύτερη σε ψήφους ήρθε η Μυριέλλα.

Γεγονός που την ενόχλησε αφού είπε πως δεν πιστεύει ότι οι συμπαίκτες της την ψήφισαν αγωνιστικά.

Δες τι είπε στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved