Γη της Ελιάς: Η Εύα έδωσε spoiler – Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Στάθη
Media

Γη της Ελιάς: Η Εύα έδωσε spoiler – Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Στάθη

Καλεσμένη στην εκπομπή, Ελένη, ήταν η Χρύσα Παπά η οποία υποδύεται την Εύα Δήμα στη Γη της Ελιάς, μία πολιτικό μηχανικό που πήγε στην Μάνη για να μείνει και ερωτεύεται τον Στάθη Καπερνάρο.

Η Εύα γοητεύεται και η σχέση τους εξελίσσεται…

Ο Στάθης από την πρώτη στιγμή δεν της κρύβει τίποτα. Της λέει για τον γάμο του με την Αρετή, αλλά και για τον μεγάλο του έρωτα με την Ιουλία.

Πώς θα αντιδράσει όταν δει την Ιουλία; Ποια θα είναι η σχέση της με την Αρετή;

Θα είναι εύκολη η σχέση τους;

Η Χρύσα Παππά τονίζει: «Δεν αντιδρά καλά η Αρετή όταν το μαθαίνει, αλλά και η Εύα είναι τσαμπουκαλού και δεν τα παρατάει. Θα υπάρξει μία καλή κόντρα…»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Στο νέο επεισόδιο, ο Στάθης δεν διστάζει να προχωρήσει ερωτικά με την Εύα, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει εντελώς την Ιουλία και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ο Ανέστης, μεθυσμένος, επιτίθεται στην Ευτυχία έξω από το σπίτι της.

Η Μαρίνα, που περνά τυχαία από εκεί, χτυπά τον Ανέστη με μια πέτρα στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του. Η Αντιγόνη καβγαδίζει με τον Ισίδωρο κι εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και γυρίζει στο σπίτι της.

Μετά από αυτό, εντελώς απρόσμενα, ο Μάνος κάνει μια κίνηση καλής θέλησης προς την αδελφή του. Ο Στάθης βλέπει τυχαία στο δρόμο τη Βασιλική και διχάζεται ανάμεσα στην πατρική αγάπη και τον θυμό του.

Διαβάστε επίσης:

Χρύσα Παπά: Η Εύα από τη Γη της Ελιάς αποκάλυψε την ηλικία της και η Μενεγάκη «έμεινε άφωνη»!

Γη της Ελιάς: Ο Στάθης βλέπει τυχαία στο δρόμο την κόρη του και η Βασιλική πέφτει στην αγκαλιά του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved