Σασμός - Ευθαλία Παπακώστα: Η τηλεοπτική σύμβαση που έσπασε και το νέο spoiler για τον Μαθιό
Media

Σασμός - Ευθαλία Παπακώστα: Η τηλεοπτική σύμβαση που έσπασε και το νέο spoiler για τον Μαθιό

Η Ευθαλία Παπακώστα μίλησε στο Happy Day για τον ρόλο της στη σειρά, Σασμός και έδωσε ένα spoiler για την  συνάντησή της με τον Μαθιό.

Αρχικά ανέφερε: «Για τον ρόλο της Κλαίρης δούλεψα με την Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία είναι Παραολυμπιονίκης και έχει θέμα όρασης. Και πάνω σε εκείνη βασίσαμε τον χαρακτήρα της Κλαίρης και ότι βλέπει 3%. Περάσαμε στιγμές μαζί, πήγα και σπίτι της, πήγαμε τα σκυλιά βόλτα. Την είδα και στην προπόνησή της. Έχει βρει τρόπους να κάνει τα πάντα και να έχει μια υπέροχη ζωή. Ήταν πολύ συγκινητικό να το ζήσω αυτό. Υπήρχε μια σύμβαση παλιά, όταν παίζουμε έναν ρόλο με τυφλότητα να κοιτάμε σε ένα σημείο. Αυτό δεν είναι σωστό και έψαχνα να βρω με τα μάτια τι γίνεται. Έκλεινα τα μάτια μου και έκανα βόλτες. Με τον κύριο Κωστόπουλο (σκηνοθέτης Σασμού) είχαμε μιλήσει και για άλλους ρόλους. Αλλά αυτός που με τράβηξε πιο πολύ ήταν της Κλαίρης».

Όταν ρωτήθηκε για το τι ήταν αυτό που τη δυσκόλεψε περισσότερο, τόνισε: «υπήρχε μία τηλεοπτική σύμβαση παλιά -όταν παίζουμε ρόλους με τυφλότητα να κοιτάμε σε ένα σταθερό σημείο- και παλέψαμε πολύ για να το σπάσουμε και να γίνει πιο ρεαλιστικό και πιο σύγχρονο. Αυτό δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Πέρασα πολύ χρόνο κλείνοντας τα μάτια μου για να δω πώς είναι οι αισθήσεις και πώς αλλάζουν.

Στη συνέχεια η Ευθαλία Παπακώστα αποκάλυψε: «Στην πρώτη συνάντηση μου με τον Μαθιό και επειδή έχει ευαίσθητες κεραίες η “Κλαίρη” καταλαβαίνει τι γίνεται»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day με τα όσα είπε!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved