MasterChef: Η εμφάνιση του Μαμαλάκη, η αλλαγή στις ομάδες και η πρώτη εξωτερική ομαδική
Media

MasterChef: Η εμφάνιση του Μαμαλάκη, η αλλαγή στις ομάδες και η πρώτη εξωτερική ομαδική

MasterChef: Ένα ακόμη γεμάτο επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (2-03) με καλεσμένο τον Ηλία Μαμαλάκη. 

Οι δυο ομάδες ήταν έτοιμες για τη νέα Ομαδική Δοκιμασία, που ήταν και η πρώτη εξωτερική δοκιμασία για το MasterChef 2022.

Η Αναστασία Ντμιτρούκ ήταν εκείνη που αποχώρησε στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης αυτής της εβδομάδας, αφήνοντας την κόκκινη ομάδα να μετρά ήδη ένα μέλος λιγότερο.

Αλλά και ο Χριστόφορος Κατσιάνας, μετά την επιστροφή του στον διαγωνισμό, δεν άνηκε σε κάποια ομάδα ακόμα μέχρι που τον πήραν οι μπλε!

Ο Βασίλης Μπόλλος, ήταν ο νικητής του Tεστ Δημιουργικότητας, κερδίζοντας όχι μόνο τη μόνιμη κάρτα ασυλίας αλλά και τα πλεονεκτήματα σε αυτή την Ομαδική Δοκιμασία και είναι εκείνος που κλήθηκε να τα διαχειριστεί.

Ο Βασίλης αποφάσισε για τη μοίρα του Χριστόφορου κι έτσι τον κράτησε για την ομάδα του, τους Μπλε. Ακόμα, οι Μπλε είχαν το χρονικό πλεονέκτημα 20 επιπλέον λεπτών για να μαγειρέψουν, συνολικά δηλαδή 2 ώρες και 50 λεπτά, σε αντίθεση με την Κόκκινη Ομάδα που είχε μόνο 2 ώρες και 30 λεπτά.

Η θεματική εβδομάδα συνεχίστηκε και οι δυο ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες φαγητών, άμεσα συνδεδεμένες με την παραδοσιακή κουζίνα, παρουσιάζοντας σε κάθε κατηγορία ένα πιάτο στην παραδοσιακή του μορφή και ένα πιάτο σε μια πιο εξελιγμένη γαστρονομική προσέγγιση. Η δοκιμασία απαιτούσε γνώση της παράδοσης αλλά και φαντασία, δημιουργικότητα, έμπνευση, για την εξελιγμένη εκδοχή κάθε πιάτου.

Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για να δοκιμάσει και να κρίνει τις προσπάθειες των δυο ομάδων, ο Ηλίας Μαμαλάκης, που έφερε την πολύτιμη βοήθεια και γνώση του για την ελληνική κουζίνα.

Οι δυο ομάδες μαγείρεψαν για πρώτη φορά έξω από την κουζίνα του MasterChef 2022 και έπρεπε να οργανωθούν κατάλληλα για να συνεργαστούν αρμονικά.

Για κάθε ομάδα, η νίκη είναι σημαντική, αφού και οι δυο ομάδες έχουν περάσει από τη δύσκολη διαδικασία ψηφοφορίας και καμία δεν θέλει να βρεθεί σύντομα σε αυτή τη θέση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved