Ελένη Μενεγάκη: Πήρε κιλάκια και το αποκάλυψε - «Τα ρούχα μου τεντώνουν, είναι στενά…»!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Πήρε κιλάκια και το αποκάλυψε - «Τα ρούχα μου τεντώνουν, είναι στενά…»!

Η Ελένη Μενεγάκη ντύθηκε σήμερα, 3 Μαρτίου στα λευκά αλλά ήταν τόσο στενό το φόρεμά της που δεν δίστασε να το αποκαλύψει  on air!

H παρουσιάστρια κάποιες φορές παίρνει δύο με τρία κιλά και μετά κόβει κάποιες τροφές και τα χάνει. Σήμερα λοιπόν την ώρα που ήταν στην κουζίνα και ο Γιώργος Παπακώστας μαγείρευε, είπε: «Μου έχουν σπάσει τη μύτη τα λουκάνικα… Δεν μας λυπάσαι! Δεν βλέπεις που τα ρούχα πια τεντώνουν πάνω μας; Εγώ έβαλα ένα λευκό και είναι τόσο στενό το φόρεμα που λέω «θα το φάω το σάντουιτς», όταν όμως έχω ωραίες γεύσεις δεν σκέφτομαι αν θα παχύνω αλλά να το απολαύσω. Όταν βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά, ξέρω ότι πρέπει να μαζευτώ αλλά την απόλαυση του φαγητού δεν τη χάνω…»!

Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει καλά το σώμα της, όπως ξέρει και μικρά κόλπα που μπορούν, όταν τα εφαρμόσει, να ξεμπλοκάρουν τον οργανισμό της και να την κάνουν να ξεφουσκώσει και να αποκτήσει ξανά τη λεπτή σιλουέτα της. Γι' αυτό και παρά το ότι δεν αγαπά τη γυμναστική και γενικότερα την άσκηση -πέρα, φυσικά, από το κολύμπι που της αρέσει το καλοκαίρι- ο οργανισμός της ανταποκρίνεται αμέσως και οι όποιες αυξομειώσεις δεν χαλαρώνουν την επιδερμίδα της. Η ίδια έχει ως motto της όλα αυτά τα χρόνια ότι «η στέρηση και οι εξαντλητικές δίαιτες δεν κάνουν καλό».

Τι και αν πήρε δύο τρία κιλάκια μόνο εκείνη το καταλαβαίνει, εμείς την είδαμε με το λευκό φορέμά της και «μείναμε άφωνοι», δείτε την και εσείς παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved