Πάτρα: Τα κρίσιμα στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση
Media

Πάτρα: Τα κρίσιμα στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση

Πάτρα: Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, νέα στοιχεία θα ανακύψουν από την επόμενη εβδομάδα, αναφορικά με τα αίτια των θανάτων.

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Live News» και αποκάλυψε νέα στοιχεία για την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών κοριτσιών.

Όπως είπε από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν νέα στοιχεία, που θα δώσουν απάντηση στο εάν τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια.

Την ίδια ώρα, οι ελληνικές Αρχές έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία από τον απινιδωτή και τον βηματοδότη της Τζωρτζίνας, τα οποία θα συγκριθούν με τις ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης.

Στις 8 Απριλίου, την ημέρα εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο, ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού του πατέρα και των νομικών εκπροσώπων, προκειμένου να προχωρήσει η αίτηση διαζυγίου του ζευγαριού, ωστόσο λόγω της 9χρονης, ακυρώθηκε.

Την ίδια ώρα η εκπομπή Φως στο Τούνελ σημαντικός μάρτυρας σπάει τη σιωπή του και μιλά στην Αγγελική Νικολούλη. Η μαρτυρία του προκαλεί ανατριχίλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved