Δημήτρης Κωνσταντάρας: Ο Λιάγκας, η συμβουλή στον γιο του πριν το survivor και τα 49 χρόνια γάμου
Media

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Ο Λιάγκας, η συμβουλή στον γιο του πριν το survivor και τα 49 χρόνια γάμου

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα για τη ζωή του, για τον αείμνηστο πατέρα του, Λάμπρο, αλλά και για τα 49 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του.

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας σχολίασε τις εκπομπές της τηλεόρασης αλλά και τους Έλληνες παρουσιαστές.

«Δεν θέλω να κάνω κριτική για την τηλεόραση, είναι περίεργο πράγμα και για άτομα και για εκπομπές. Μου αρέσει η εξέλιξη του Νίκου Μουτσινά, βρήκε το στοιχείο του. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μορφωμένο κορίτσι, ελληνικά ξέρει, τηλεόραση δεν ξέρει», ανέφερε σχετικά.

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος μίλησε για τον πατέρα του, τον αείμνηστο ηθοποιό, Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Κατάφερα να ζω καλά με τη δουλειά, χωρίς να βγάλω ποτέ λεφτά. Ο πατέρας μου φαντάζονται ότι μου προσέφερε τα πάντα, ήταν ζορισμένος τα πρώτα χρόνια, που ήμουν στο δημοτικό. Ο πατέρας μου έφυγε από το αυτόν τον κόσμο φτωχός. Ο πατέρας δεν ήθελε καθόλου να γίνω ηθοποιός, με απέτρεψε. Ο χωρισμός των γονιών μου με διαμόρφωσε. Δεν συζήτησα ποτέ με τον πατέρα μου τον χωρισμό του από την μητέρα μου, γιατί φοβόμουν τι θα μου πει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια της αρρώστιας του πατέρα μου. Ξαφνικά έπαθε εγκεφαλικό και δεν μπορούσε να μιλήσει. Με τσάκισε», επεσήμανε.

«Ήταν δύσκολη στιγμή για τον πατέρα μου, όταν σε ένα θεατρικό δράμα, εμφανίστηκε στη σκηνή και γέλασαν όλοι», αποκάλυψε.

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας αναφέρθηκε στο ριάλιτι που συμμετείχε ο γιος του, Λάμπρος, στον Γιώργο Λιάγκα αλλά και στα 49 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του.

«Ο Γιώργος Λιάγκας δούλεψε αρκετό καιρό μαζί μου, είχα δει στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο με μεγάλες προοπτικές. Δεν είμαι πάντα ευχαριστημένος με την πορεία του. Μου είχε πει θα πάω στην ψυχαγωγία γιατί δεν μπορώ τις πενταροδεκάρες της ενημέρωσης», δήλωσε σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι καθόλου, τα survivor όμως τα είδα όλα, να μην δω το παιδί μου;», σχολίασε χιουμοριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Τέλος, μίλησε για τον γάμο του: «49 χρόνια γάμου, η ζωή μου είναι αυτή η γυναίκα, δεν ξέρω αν ευχαρίστως θα με άλλαζε ή θα με δολοφονούσε. Τα τελευταία χρόνια ορισμένα συστήματα μου δεν δουλεύουν καλά και πρέπει να τα παρακολουθώ».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved