Ήλιος: Ο Γιώργος Μιχαλάκης μπήκε στη σειρά – Ο ρόλος και τα πρώτα πλάνα
Media

Ήλιος: Ο Γιώργος Μιχαλάκης μπήκε στη σειρά – Ο ρόλος και τα πρώτα πλάνα

Ήλιος: Όσο οι εξελίξεις της σειράς γίνονται ακόμη πιο δυνατές τόσο στη σειρά εισβάλλουν νέα πρόσωπα που φέρνουν μεγάλες ανατροπές.

Ένα από αυτά και ο πολύ ταλαντούχος, Γιώργος Μιχαλάκης. Ο ηθοποιός υποδύεται τον Κωνσταντίνο.

Ο Κωνσταντίνος, όταν ήταν ακόμη νεαρός φιλόλογος, έζησε έναν έρωτα απ’ αυτούς που διάβαζε στα βιβλία. Η ιστορία του έμεινε κρυφή απ’ όλους, μέχρι που εμφανίζεται μπροστά του η Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) για να του αποκαλύψει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή και των δύο…

Τα πρώτα πλάνα του ηθοποιού είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (3-03). Ο Γιώργος Μιχαλάκης επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας με την τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή το 2007 στα «Χρυσά κορίτσια» της ΕΡΤ.

Η συγκυρία πολύ ευτυχής θα λέγαμε αφού και η κόρη του Δανάη Μιχαλάκη, σημειώνει μεγάλη επιτυχία ως «Δρόσω» στη σειρά Άγριες Μέλισσες που διαγράφει σπουδαία πορεία.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Γιώργος Μιχαλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Μέλος του ΣΕΗ. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Σπούδασε Κλασσικό Μπαλέτο – Μοντέρνο Χορό – Φωνητική. Πρωτοεμφανίστηκε ως μαθητής της σχολής, με το θίασο Ντίνου Ηλιόπουλου στο «Εκτο πάτωμα»του Ζερύ και στη «Λέσχη των τρελών» του Κατάγιεφ.

Έχει συνεργαστεί με τον Δημήτρη Χορν, με τον Μάνο Κατράκη με τον Θανάση Βέγγο τον Παπαγιαννόπουλο, τον Φέρτη, τον Φυσσούν, τον Σταυρίδη, τη Ρένα Βλαχόπουλου, τον Ηλιόπουλο, τον Χατζηχρήστο, την Έλλη Φωτίου, τον Στέφανο Ληναίο κ.α.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved