Σασμός: Βέρα Μακρομαρίδου: «Μαρίνα και Αργυρώ θα ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους»
Media

Σασμός: Βέρα Μακρομαρίδου: «Μαρίνα και Αργυρώ θα ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους»

Η Βέρα Μακρομαρίδου υποδύεται την Άσπα στον «Σασμό».

Η ηθοποιός αποκάλυψε αν η Αργυρώ θα συγχωρέσει τον Αστέρη, αν θα χαθούν εντελώς και αν θα ζορίσουν και άλλο τα πράγματα στη συνέχεια.

Μπορεί η Αργυρώ να συγχωρέσει τον Αστέρη;

Η Αργυρώ έχει χάσει τον αδελφό της και δεν ξέρει πώς έγινε η συμπλοκή. Θα συγχωρέσει τον Αστέρη, που τον θεωρεί δολοφόνο του; Ο Αστέρης μπορεί να μη φταίει, αλλά αυτό θα το πει η Σεμίνα αν βρεθεί. Ο ίδιος, άλλωστε, ξεκίνησε τον καβγά και δεν έδειξε εμπιστοσύνη ούτε στην Αργυρώ ούτε στον Πετρή, που τον βοήθησε όταν έκοψε το χέρι του... Η Καλλιόπη τον γέμισε με μίσος για τους Βρουλάκηδες. Είναι τραγικοί ήρωες. Πάντως, η κάμερα το έδειξε: πάνω στη συμπλοκή, ο Πετρής πάτησε τη σκανδάλη το όπλο στραμμένο προς αυτόν. Ο Αστέρης δεν κατάλαβε τι έγινε και, επειδή είναι καλό άνθρωπος, επιζητεί την τιμωρία του, νιώθει ένοχος και θέλει να πάει στη φυλακή από μεγάλο ηθικό βάρος. Άλλοι διέλυσαν με τα μυστικά και τα ψέματα τους την αγάπη της Αργυρώς και του Αστέρη. Μακάρι αυτός να επιβιώσει στη φυλακή και η Αργυρώ να τα καταφέρει. Θα γίνουν διάφορα μέχρι αυτοί οι δύο άνθρωποι να έρθουν κοντά και να μιλήσουν ξανά.

Γιατί, θα χαθούν εντελώς;

Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα αφήσουν τα πάντα και τους πάντες και θα πάνε να μείνουν μόνες τους στα Ιωάννινα. Θα αλλάξουν εντελώς ζωή, να μην τους ξέρει κανείς, να φύγουν από τις απειλές και το αποπνιχτικό κλίμα του χωριού. Θα ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους. Θέλουν να μη φοβούνται πια και να κυκλοφορούν χωρίς βάρος, αφού μετά το φόνο του Στεφανή δεν έχουν δει άσπρη μέρα. Οι φόνοι πάνε ντόμινο και καμιά οικογένεια δεν τους αφήνει ατιμώρητους.

Θα ζορίσουν, λοιπόν, κι άλλο τα πράγματα;

Ναι, ακόμα και για την ίδια την Άσπα. Η μανία του Κωστή, που θα ξεσπάσει πάνω της, θα δώσει τη χαριστική βολή. Η Άσπα θα αλλάξει επίσης τη ζωή της. Βαρέθηκε επτά χρόνια στην Κρήτη την πατριαρχία, το τι θα πει ο κόσμος, το κουκούλωμα. Δεν αντέχει κανένα αντρικό νταηλίκι. Υπάρχει και ο νόμος!

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved