Άγριες μέλισσες: Ελένη Καρακάση: «Οι απλοί άνθρωποι κάνουν τη μεγαλύτερη επανάσταση»
Media

Άγριες μέλισσες: Ελένη Καρακάση: «Οι απλοί άνθρωποι κάνουν τη μεγαλύτερη επανάσταση»

Πολυτάλαντη και υπερδραστήρια η Ελένη Καρακάση, για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστεί στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός μίλησε για την ηρωίδα της και τις εξελίξεις της σειράς.

Τρίτη χρονιά στις «Άγριες μέλισσες». Είναι από τις πιο ωραίες τηλεοπτικές σας συνεργασίες;

«Είναι μια υπέροχη δουλειά. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και τυχερή που την έχω, και ακόμα περισσότερο που πέρασα τα χρόνια της καραντίνας με αυτή. Όσες σειρές έχω κάνει, κρατούν στην καρδιά μου μια ιδιαίτερη θέση και ειδικά δεν ξεχνάω ότι η τηλεόραση με έχει βοηθήσει πολύ και στο θέατρο. Φυσικά, όταν με ρωτούν για τις αγαπημένες μου δουλειές, είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση, η τελευταία κρατάει πάντα την πιο εξαιρετική θέση στην καρδιά μου».

Το ιστορικό πλαίσιο φέτος είχε και για εσάς ιδιαίτερο ενδιαφέρον;

«Εγώ είμαι και παιδί του 1973 και ιστορικά είναι η πιο κοντινή μας περίοδος. Δεν είναι ότι βίωσα τη χούντα, αλλά υπάρχουν μνήμες μέσα από τις αφηγήσεις των γονιών μου. Βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον ότι πήραν την απόφαση να μπουν σε αυτή την περίοδο, αγγίζοντας μάλιστα τη δραματική χροιά των γεγονότων της επταετίας. Γιατί έχει γίνει αναφορά στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, αλλά με μια πιο κωμική διάσταση. Εδώ μπαίνουμε στα βαθιά νερά της επταετίας. Και ακριβώς επειδή ήθελαν να είναι πάρα πολύ συνεπείς στα ιστορικά γεγονότα, υπάρχει και ιστορικός που βοηθάει για να είναι ακριβή και σωστά τα στοιχεία».

Η Ρίζω ως σύζυγος ενωμοτάρχη προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες;

«Πάντα, αυτός είναι ο ρόλος της, ειδικά από τότε που παντρεύτηκε, σε συνδυασμό βέβαια με την κυρα-Δέσπω, την αγαπημένη της πεθερούλα. Και αυτός είναι ο ρόλος όλων των ανθρώπων στο χωριό φέτος. Ωστόσο, ρισκάρουν κιόλας όταν θεωρούν ότι κάτι είναι σωστό. Είδαμε ότι στα πρώτα επεισόδια έκρυψαν στο σπίτι τους τον Λάμπρο, πιο πρόσφατα τον Πέτρο, που είχε μαχαιρωθεί. Μην ξεχνάμε ότι είναι και απλοί άνθρωποι, αλλά ουσιαστικά αυτοί οι άνθρωποι κάνουν και τη μεγαλύτερη επανάσταση».

Την αντίδραση της πεθεράς της απέναντι στο καθεστώς την περίμενε;

«Είναι πιο τολμηρή η κυρα-Δέσπω στη γλώσσα απ' ό,τι είναι η Ρίζω. Φυσικά, μίλησε πολύ τολμηρά από τα πρώτα επεισόδια στον Ζάχο, τον οποίο όμως ξέρει από παιδί. Είναι μια γυναίκα με πείρα και εξυπνάδα που μπορεί και χρησιμοποιεί πάντα με πολύ σωστό τρόπο το λόγο και ξέρει πώς να μιλήσει σε κάθε περίπτωση».

Τι γίνεται με την περιβόητη συνεργασία με τον Δούκα;

«Κανείς ουσιαστικά δεν θέλει τη συνεργασία με τον Δούκα, αλλά αυτό που υπερισχύει πάντα είναι το καλό του χωριού. Οπότε, όπως ο Δούκας καταλαβαίνει για πρώτη φορά ότι έχει ανάγκη τους συγχωριανούς του, έτσι κι αυτοί αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να συνεργαστούν με το λύκο για να σώσουν όλο το χωριό».

Να περιμένουμε ανατροπές σε αυτή τη συνεργασία;

«Ανατροπές υπάρχουν, αλλά όχι ανάμεσα στον Δούκα και σε μας, σε όλα τα υπόλοιπα».

Η Ρίζω είναι και ο φύλακας άγγελος των αδελφών Σταμίρη, που δεν περνούν και λίγα πάλι φέτος...

«Είναι ο ρόλος της από την αρχή αυτός και όσο περνάει από το χέρι της το κάνει. Κατ' αρχάς, αγαπάει πάρα πολύ αυτά τα κορίτσια και όσο μπορεί είναι δίπλα τους και τα συμβουλεύει», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved