Τα Νεοκλασικά: Η σειρά έκανε πρεμιέρα - Δείτε τα πρώτα πλάνα και πώς την υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές
Media

Τα Νεοκλασικά: Η σειρά έκανε πρεμιέρα - Δείτε τα πρώτα πλάνα και πώς την υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές

Τα Νεοκλασικά: Η αξέχαστη κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» ζωντάνεψε ξανά στις οθόνες μας το βράδυ της Παρασκευής (4/3).

Η Φαίη Ξυλά μάλιστα σήμερα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά.
«Είναι μια πολύ ωραία δουλειά, με χιούμορ που το έχουμε ανάγκη», είπε αρχικά.
Για το ρόλο της Φώφης, τη σύζυγο του Θόδωρου που υποδύεται, είπε ότι είναι μια γυναίκα αυθεντική και ρομαντική που πιστεύει στις αληθινές σχέσεις και την απόλυτη αγάπη.
Ο Θόδωρος, όμως, διατηρεί εξωσυζυγική σχέση και για να καλύψει τις συνεχείς απουσίες του από το σπίτι έχει επινοήσει ένα φανταστικό φίλο και συνεργάτη, τον Λευτεράκη, ο οποίος ζει και εργάζεται εκτός Αθηνών.


Όλα κυλάνε ομαλά, ο Θόδωρος κάνει τα υποτιθέμενα επαγγελματικά του ταξίδια, η Φώφη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, μέχρι που μια σειρά ατυχών περιστατικών θα της κινήσουν τις υποψίες.
Ο ερχομός του Λευτεράκη στο σπίτι τους θα την καθησυχάσει αλλά εκεί ακριβώς θα ξεκινήσει το μπέρδεμα για τον Θόδωρο που δεν ξέρει πια τι και… ποιον να πιστέψει!
Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Χάρης Ρώμας- Άννα Χατζησοφιά υπό την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Θοδωρή Αθερίδη.
Στην κωμωδία πρωταγωνιστούν οι: Θοδωρής Αθερίδης, Φαίη Ξυλά, Λευτέρης Ελευθερίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Ζωή Ναλμπάντη, Αντώνης Κρόμπας, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Αντώνης Καλομοιράκης.
Στο ρόλο του ψυχίατρου ο Χάρης Ρώμας, γκεστ σταρ η Δήμητρα Ματσούκα.

Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα πρώτα πλάνα:

Δείτε πώς υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό τη σειρά στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved