Μικρούτσικος: Μου πετούσαν με νεύρα τις εφημερίδες στην μούρη και δεν ζήτησα ποτέ να φύγουν (Video)
Media

Μικρούτσικος: Μου πετούσαν με νεύρα τις εφημερίδες στην μούρη και δεν ζήτησα ποτέ να φύγουν (Video)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, «Τι Λες Τώρα!» και μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία, το φονικό στην Ανδραβίδα που σόκαρε το πανελλήνιο, τους αιφνίδιους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και τη δίκη Λιγνάδη.

Αρχικά είπε: «Έχουμε έναν Ψυχρό Πόλεμο, με μία εισβολή που είναι στην κόψη του μαχαιριού να μετατραπεί σε Παγκόσμιο Πόλεμο. Όταν ο πρωθυπουργός βγαίνει αυτή τη στιγμή και διοαμαρτύρεται στην Ευρώπη ότι δεν έλαβε μέτρα και δεν έχει απαγορεύσει τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας, ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Εάν το ΝΑΤΟ αποφάσιζε να υπερασπιστεί τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας θα πηγαίναμε σε Παγκόσμιο Πόλεμο. Κοιτάχτε πόσο λεπτά είναι τα πράγματα. Αυτή τη φρικωδία τη ζούμε και ανατριχιάζουμε κάθε μέρα. Ξυπνάω το πρωί και δεν θέλω να ξυπνήσω».

Και πρόσθεσε: «Όταν με ρωτάνε εάν είμαι καλά, λέω κατ΄ ευφημισμόν καλά και επί της ουσίας χάλια! Είμαι άνθρωπος χαράς, ακόμα και όταν έχω αποδείξει και τα πιο σκληρά πράγματα στη ζωή μου. Δεν μπορώ ν να χαμογελάσω, που είμαι κινητό χαμόγελο, ένας φορέας χαράς και εξωστρέφειας. Το βράδυ τρώγομαι με τα ρούχα μου και τα άντερά μου!».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως η αρχή της τηλεοπτικής καριέρας του ήταν στο MEGA.

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στο νέο MEGA. Μόνο που βλέπω το MEGA συγκινούμαι. Το νέο MEGA, το οποίο αναγεννήθηκε και από πέρυσι κάνει βήματα, ώστε σήμερα να είναι από τα σημαντικά κανάλια που διαμορφώνει τον τηλεοπτικό χάρτη. Όλοι τους έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό. Το MEGA όχι απλά υπάρχει, αλλά και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο», είπε.

Δεν έλειψαν και οι στιγμές νοσταλγίας, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να θυμίζει στην Κατερίνα Καραβάτου την αρχή της καριέρας της.

Εάν έπρεπε να επιλέξει άτομα για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, τότε θα διάλεγε τον Γρηγόρη Αρναούτγλου για κεντρικό παρουσιαστή και δεξί του χέρι τον Γιώργο Λιανό.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι κανείς δεν τον ήθελε για να παρουσιάσει το Big Brother: «Έλεγα θα κάνω αυτό, αλλά δώστε μου τη δυνατότητα να το κάνω με τον σωστό τρόπο. Δεν με άφηναν να κάνω τη δουλειά μου όπως την ξέρω. Καλά να είμαστε, δεν έχω κανένα θέμα να κάτσω στην τηλεόραση και να μην κουνιέμαι, αλλά και στο μέλλον το αποδεικνύω… Όχι γιατί είμαι ο εξυπνάκιας, αλλά έχω μία αισθητική, ένα μυαλό, ένα συναίσθημα και ξέρω να το μεταδίδω», είπε στο «Τι Λες Τώρα».

Και τέλος αποκάλυψε: «Από θέση ισχύος δεν έχω αδικήσει ποτέ κανέναν. Δεν αδίκησαν κανένα, γιατί ποτέ τη θέση ισχύος δεν την χρησιμοποίησα, περισσότερο διεύρυνα θέσεις. Εδώ σεκιουριτάς απολύθηκε από το ραδιόφωνο που δούλευα και έκανα ολόκληρη παντέντα για να μάθουν οι από πάνω ότι είμαι στενοχωρημένος… Δεν έχει χάσει κανείς τη δουλειά του. Έχουν υπάρξει γυναίκες με νεύρα ορμονικά, που μου πετούσαν την εφημερίδα έτσι στη μούρη και δεν είπα ποτέ να φύγουν».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Τι λες τώρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved