Love It: Εκτός «αέρα» η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για μια εβδομάδα - Τι συνέβη;
Media

Love It: Εκτός «αέρα» η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για μια εβδομάδα - Τι συνέβη;

"Love It": Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αλλάζει για μια εβδομάδα, λόγω της έκτακτης ειδησεογραφικής επικαιρότητας με την εμπόλεμη κατάσταση, που επικρατεί στην Ουκρανία

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ψυχαγωγικές εκπομπές, που οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει ήδη από την περσινή σεζόν και την παρακολουθούν ανελιπώς κάθε μεσημέρι.

Την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του καναλιού, είδαμε ότι η εκπομπή "Love It" της Ιωάννας Μαλέσκου δεν θα προβληθεί. Αυτό συμβαίνει λόγω της εμπόλεμης κατάστασης, που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Ουκρανία, με το κανάλι να δηλώσει το παρών, με άμεσες ανταποκρίσεις από τα σημεία, όπου οι εντάσεις είναι αρκετά αυξημένες.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, στη θέση της εκπομπής θα προβληθεί η εκπομπή «Αταίριαστοι» με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα ακολουθήσει απευθείας το δελτίο ειδήσεων. Επιπρόσθετα, οι εκπομπές “Dot” ,“Αδύναμος Κρίκος” και “Happy Traveller” έχουν αντικατασταθεί και αυτές από την έκτακτη ενημέρωση.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ισχύσει για αυτήν την εβδομάδα και πρόκειται να αλλάξει μετά από αλλαγή από την πλευρά του ΣΚΑΪ και φυσικά όταν το επιτρέψει η έκτακτη ειδησεογραφική επικαιρότητα.

Δείτε στην παρακάτω gallery αναλυτικά το πρόγραμμα του σταθμού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved