Media

Αποκαλυπτική η Βικτώρια Χαλκίτη: «Μου είχαν κάνει σαμποτάζ, έκοψαν τα κουμπιά κι έφυγε το φουστάνι»

Gossip-tv Team

Η Βικτώρια Χαλκίτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα για τις γυναίκες που δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί, ενώ μίλησε για το σαμποτάζ που της έκαναν σε ρούχο και της έφυγε στη σκηνή, αλλά και άλλα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στην πίστα!

«Μέχρι και σήμερα λέω στον άνδρα μου, κοίτα έχουμε παιδί. Δεν το πιστεύω ακόμα, είναι μαγικό», είπε η όμορφη τραγουδίστρια αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να αποκτήσει παιδί, ενώ πρόσθεσε ότι «Οι γυναίκες αν επιμείνουν θα τα καταφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο, δεν είναι μόνο η εξωσωματική, υπάρχει και η υιοθεσία. Αν θες να γίνεις μαμά μπορείς να γίνεις».

«Δεν ήθελα να “εκμεταλλευτώ” τη δουλειά του συζύγου μου, για να συνεχίσω δισκογραφικά», υπογράμμισε!

«Στην πίστα μου έχει φύγει παπούτσι και έφτασε στο πρώτο τραπέζι. Μου είχαν κάνει σαμποτάζ, έκοψαν τα κουμπιά κι έφυγε το φουστάνι», περιέγραψε η Βικτώρια Χαλκίτη σχετικά με ακραία σκηνικά που της έχουν συμβεί την ώρα που τραγουδούσε.

«Έχουν χαμηλώσει σε νυχτερινό κέντρο τα μικρόφωνα και δεν καταλάβαινε ο κόσμος ποιο τραγούδι έλεγα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Μιλώντας τέλος για ακραίες κινήσεις θαυμασμού στο πρόσωπό της, η Βικτώρια Χαλκίτη περιέγραψε ότι «Θυμάμαι διάφορα. Ένα κορίτσι είχε ψάξει όλα τα σπίτια στη Βούλα για να με βρει, αλλά βρήκε τους γονείς μου».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved