Καλυβάτσης: Το τέλος της συνεργασίας με τον Κανάκη,ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο έρωτας με τη Λούπη
Media

Καλυβάτσης: Το τέλος της συνεργασίας με τον Κανάκη,ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο έρωτας με τη Λούπη

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε στο πλατό του «Mega Καλημέρα» και μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, το metoo αλλά και τη σύντροφό του, Υρώ Λούπη.

«Όταν ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μόνιμα, ήρθα με το σκάφος και πολύ το χάρηκα. Φυσικά και τα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια. Ήρθα 11 Νοεμβρίου του 2007. Ήρθα χωρίς να έχω κλείσει κάποια δουλειά. Το μόνο που είχα κλείσει ήταν θέση στη μαρίνα για να μπορέσω να δέσω γιατί ερχόμουν με το “σπίτι” μου. Έδεσα στον Πειραιά, κατέβηκα στο Πασαλιμάνι και σιγά σιγά άρχισα να απλώνω τα πλοκάμια μου», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη γιατί γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Έπαψε να υπάρχει η συνεργασία με τον Αντώνη, γύρισα σελίδα και πήγα παρακάτω. Το είχα ανάγκη αυτό, να φύγω. Ήμασταν οι μόνοι που δουλεύαμε τότε σε ένα κανάλι των Αθηνών από τη Θεσσαλονίκη. Και τώρα τα παιδιά είναι οι μόνοι που το κάνουν».

Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ανέφερε: «Αν ήμουν σε μια τέτοια ομάδα, κι εγώ προφανώς θα το αντιμετώπιζα όπως και τα παιδιά. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με τον Στάθη, τον γνώριζα ελάχιστα, δεν είχα κάνει ποτέ παρέα μαζί του»

Στην ερώτηση τι τον φέρνει εκτός ελέγχου, ο ηθοποιός απαντά πως είναι διάφορα πράγματα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια είναι σε κατάσταση «καταστολής» και «έχει συνηθίσει».

Αναφορικά με το εάν έχει ακούσει κάτι για κάποιον, το οποίο τον έκανε «να πέσει από τα σύννεφα», δήλωσε πως πλέον δεν υπάρχει κάτι που να τον σοκάρει. «Τα ακούμε και τα καταπίνουμε και πάμε παρακάτω. Πιστεύω πως έχουμε να δούμε και άλλα»,είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την περίοδο της καραντίνας, ο ηθοποιός δήλωσε πως ήταν ένας χρόνος τον οποίο χάρηκε καθώς τα προηγούμενα 4-5 έτη δούλευε ασταμάτητα.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε και για τη σύντροφό του, Υρώ Λούπη. Όπως είπε στην καραντίνα κύλησαν όλα ήρεμα μεταξύ τους και αποκάλυψε πως αυτός είναι που «μπαίνει στην κουζίνα» στο σπίτι, ένα ταλέντο που εξέλιξε την περίοδο της καραντίνας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved