MasterChef: Το Mystery Βοx, η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου και το ισχυρό πλεονέκτημα του Γρηγόρη!
Media

MasterChef: Το Mystery Βοx, η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου και το ισχυρό πλεονέκτημα του Γρηγόρη!

ΜasterChef: Το σημερινό επεισόδιο (7-3) ξεκίνησε με την διαδικασία του Mystery Box, όπου οι παίκτες, για ακόμα μια φορά, έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να φτιάξουν το πιο πρωτότυπο πιάτο. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι και το παρακολουθούν εδώ και χρόνια συνεχώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο (7-3) είδαμε ακόμα μια δοκιμασία Mystery Box να εκτυλίσσεται, με τους διαγωνιζόμενους να είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, για ένα άκρως δημιουργικό πιάτο. Από την αρχή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχασε χρόνο και προχώρησε σε μια ανακοίνωση, που τους άφησε όλους άφωνους. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: "Σήμερα μπορείτε να πάτε και να σταθείτε πίσω από όποιο κουτί θέλετε και να μαγειρέψετε και δίπλα από τους φίλους σας. Αν αυτό θέλετε, σήμερα είναι η ευκαιρία σας. Βέβαια, αν κάποιος θέλει να παραμείνει στη θέση του, φυσικά και μπορεί να το κάνει."

Ο Γρηγόρης ήταν εκείνος, που το κουτί του ήταν κενό και στην αρχή μάλιστα είπε: "Κάποιο λάθος έχει γίνει... Το κουτί μου δεν έχει τίποτα από κάτω". Εκείνη την στιγμή, οι τρεις κριτές κάλεσαν τον Γρηγόρη να έρθει μπροστά και του ανακοίνωσαν ότι έχει το δικαίωμα να διαλέξει ένα υλικό από τον κάθε παίκτη. Ο Γρηγόρης θα έπρεπε να επιλέξει ένα υλικό, αλλά αυτό δεν είχε σαν περιορισμό ότι το κάθε υλικό θα ήταν διαφορετικό από κάθε πάγκο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επίσης είπε στους διαγωνιζόμενους ότι δεν θα είχαν το δικαίωμα για κάποιο έξτρα υλικό και θα είχαν στους πάγκους του αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο. Ο διαθέσιμος χρόνος, που θα είχαν οι παίκτες για την δοκιμασία, θα ήταν 45 λεπτά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved