Σε ξένα χέρια: Ο Τζόρνταν έρχεται σε σύγκρουση με τον Φλοριάν
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Τζόρνταν έρχεται σε σύγκρουση με τον Φλοριάν

Σε ξένα χέρια: Την ίδια ώρα ο Πιπερόπουλος, αλλά και ο Φεγκούδης δέχονται πρόταση από τον Σύλλογο Βιομηχάνων να υποβάλουν υποψηφιότητα για πρόεδροι. 

Η ξαδέρφη του Λουδοβίκου τού ανατρέπει τα σχέδια και την πρόσκαιρη ευτυχία του, κατηγορώντας τον για τον ψεύτικο γάμο με τη Σούλα. Όσο ο Ταρζάν κι ο Φλοριάν δοκιμάζουν πατατάκια, ο Πιπερόπουλος με τη Μαριτίνα τους παρακολουθούν από την κάμερα και μαθαίνουν πως σκοπεύουν να το σκάσουν.

Στην προσπάθειά του να τους εμποδίσει, ο Τζόρνταν έρχεται σε σύγκρουση με τον Φλοριάν και ο Ταρζάν αναλαμβάνει να κλειδώσει τη Μαριτίνα, τη Σκορδίλω και άλλους μέσα σε ένα δωμάτιο. Την ίδια ώρα ο Πιπερόπουλος, αλλά και ο Φεγκούδης δέχονται πρόταση από τον Σύλλογο Βιομηχάνων να υποβάλουν υποψηφιότητα για πρόεδροι.

Η Διώνη βρίσκει ανοιχτή την εξώπορτα του Πιπερόπουλου και εκπλήσσεται από αυτό που αντικρύζει. Ο Φεγκούδης, με αναπτερωμένο το ηθικό, ξεκινά να γράφει τον λόγο του για να διεκδικήσει την προεδρία, όταν κάτι αναπάντεχο ανατρέπει τα σχέδιά του.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Πιπερόπουλος βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο, για να ανοίξει το στόμα του Φλοριάν, ενώ ο Φεγκούδης βρίσκεται ένα βήμα πριν αποδεχτεί την πρόταση της Σκορδίλως για το διαφημιστικό.

Η Τόνια και η Μάρω ανακαλύπτουν μία σημαντική πληροφορία για τη θεία Βίλμα και ο Χρύσανθος προσπαθεί να αποτρέψει τον Μάνο από ένα μεγάλο λάθος που ετοιμάζεται να κάνει.

Πώς θα αντιδράσει η Μαριτίνα όταν μάθει ότι έχουν κλέψει το παιδί της Τόνιας; Θα γυρίσει ο τροχός για τον Φεγκούδη με τα παπαδίνια; Και τέλος, ποιος παρακολουθεί τη Σούλα και τον Λουδοβίκο στην έξοδο τους;

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved