Ευδοκία Τσαγκλή:«Το να φεύγεις από τον τόπο σου και να μην ξέρεις πού να πας,είναι ό,τι πιο δύσκολο»
Media

Ευδοκία Τσαγκλή:«Το να φεύγεις από τον τόπο σου και να μην ξέρεις πού να πας,είναι ό,τι πιο δύσκολο»

Mega Καλημέρα: Η Ευδοκία Τσαγκλή, που ξεχώρισε από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι, μίλησε για τις ώρες αγωνίας που περνούν οι φίλοι και συγγενείς της στο Κίεβο, αλλά και τις δυσκολίες στην επικοινωνία.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε για τους συγγενείς της οι οποίοι, ζουν στο Κίεβο και για την αδυναμία να επικοινωνήσει μαζί τους.

«Είχα νέα από φίλους και συγγενείς και από το Κίεβο και από το Χάρκοβο, είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν υπάρχουν τηλεπικοινωνίες, ούτε όμως και τρόποι διαφυγής για τους κατοίκους. Είναι μία κατάσταση που τη ζούμε 8 χρόνια, έχουμε εμφύλιο στο Ντόνετσκ και όλο αυτό συνεχίζεται», ανέφερε αρχικά.

«Για όλους τους ανθρώπους είναι δύσκολο. Το να φεύγεις από τον τόπο σου και να μην ξέρεις πού να πας είναι ό, τι πιο δύσκολο, πόσω μάλλον για τα μικρά παιδιά και τους μεγάλους ανθρώπους. Οι Έλληνες το ξέρουμε πολύ καλά, γιατί έχουμε υπάρξει πρόσφυγες αλλά και μετανάστες. Μία κοπέλα γνωστή μου προσπάθησε να φύγει, δεν έβρισκε τρένο, η κόρηυ της έφυγε από την πόλη με μία βαλίτσα, άλλοι δεν πρόλαβαν, έφυγαν με τα ρούχα τους», πρόσθεσε η Ευδοκία Τσαγκλή.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved