Αποκάλυψη για τον Φιλιππίδη: «Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ελπίζω να αντέξει»
Media

Αποκάλυψη για τον Φιλιππίδη: «Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ελπίζω να αντέξει»

Στην εκπομπή Το Πρωινό μίλησε το πρωί της Τρίτης (8-03) ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

«Ένας που στερείται την ελευθερία του από τον Ιούνιο του 2021 αποκλείεται να είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Ξέρω ότι δεν θέλει να το πω δημόσια, αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ελπίζω να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα πρέπει να ξέρετε, ότι σε ένα ποινικό ακροατήριο αναδεύονται σοβαρά συναισθήματα, υπάρχει αγάπη, μίσος, υπάρχει αντιπαράθεση.

Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι», είπε και συνέχισε:

«Προϋπήρχε το πρόβλημα υγείας και επιδεινώθηκε μέσα στις φυλακές. Επαναλαμβάνω ότι το κλίμα στο ακροατήριο είναι ένα καμίνι. Ελπίζω να αντέξει. Λαμβάνει θεραπεία. Έχει χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Δεν το λέω για να προκαλέσω ιδιοτελώς ένα συναισθηματικό κλίμα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι πραγματικότητα που θα τη δείτε στο ακροατήριο», αποκάλυψε.

Στις 18 Μαρτίου ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, το 2008 αλλά και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014.

Δες το βίντεο με όλα όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος στην εκπομπή

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved