Ξέσπασε on air η Φαίη Σκορδά: «Ντρέπομαι που το λέω… δεν θέλω να το πιστέψω…»
Media

Ξέσπασε on air η Φαίη Σκορδά: «Ντρέπομαι που το λέω… δεν θέλω να το πιστέψω…»

Μουδιασμένοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις γύρω από το φρικτό φονικό στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος ξεκλήρισε σχεδόν μια ολόκληρη οικογένεια, σκοτώνοντας τους δύο γονείς και πνίγοντας τα δύο μωρά, αφήνοντας πίσω τον 12χρονο αδερφό.

Στην εκπομπή Το Πρωινό σχολιάστηκαν όλες οι εξελίξεις γύρω από το θέμα με τη Φαίη Σκορδά να ξεσπά on air.

«Ντρέπομαι που το λέω αλλά θέλω να είμαι εκεί από έξω… Δεν θέλω να το πιστέψω, είναι η πρώτη φορά που θέλω να πάω απ΄ έξω… τι ποινή… αυτό το ισόβια το λέω και ταράζομαι… πόσο ισόβια», είπε ξεσπώντας.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Σύμφωνα με το newsbomb.gr κατά την ομολογία του ο 60χρονος είπε για τις οικονομικές συναλλαγές που είχε με τον άτυχο άνδρα που δολοφόνησε και για τις διαφορές σχετικά με την αποπληρωμή των ενοικίων για το σπίτι στο οποίο κατοικούσε με την οικογένειά του, ενώ κατά το παρελθόν ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος είχε διακόψει την παροχή νερού και ρεύματος.

«Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα», είπε ο δολοφόνος στους αστυνομικούς.

Ο 60χρονος, υπό το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων της προανάκρισης, ομολόγησε, ότι διέπραξε τις ανθρωποκτονίες της 37χρονης και του 32χρονου. Ο κατηγορούμενος επικαλείται ένα κενό όσον αφορά τη δολοφονία των δύο μωρών.

Aρνήθηκε να αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο αφαίρεσε τη ζωή στα δύο μωρά, λέγοντας πώς: «δεν θέλω να θυμηθώ. Δεν έχω συγχώρεση για αυτό».

Διαβάστε επίσης

Φως στο τούνελ: «Μουδιασμένη» η Νικολούλη: «Δεν το χωράει ανθρώπινος νους»

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για το έγκλημα στην Ανδραβίδα – «Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved