Τα καλύτερά μας χρόνια: Μαίρη και Στέλιος προβληματίζονται με τη συμπεριφορά του Άγγελου
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Μαίρη και Στέλιος προβληματίζονται με τη συμπεριφορά του Άγγελου

Τα καλύτερά μας χρόνια:  Ύστερα από μια σειρά από παρεξηγήσεις η Μαίρη και ο Στέλιος αρχίζουν να έχουν αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητα του Αγγέλου.

Προσπαθούν να μάθουν περισσότερα προσεγγίζοντας τον γιο τους, ωστόσο οι προσπάθειες του Στέλιου να του μιλήσει πέφτουν στο κενό. Από την άλλη η Δώρα γράφει στην Ελευθεροτυπία μια πολύ καλή κριτική για την παράσταση της Ελπίδας, ενώ ο Άγγελος χάνει πλέον τις ελπίδες του με την Άννα και αποφασίζει να αποκτήσει ερωτικές εμπειρίες με άλλον τρόπο… Η Πελαγία από την άλλη πολιορκεί τον αστυνόμο και ο Παπαδόπουλος την Αργυρίου, ενώ ο Άγγελος έχει μια απογοητευτική πρώτη φορά. Ο Αχιλλέας καλεί τον Άγγελο και τον Λούη στο σινεμά, στον «Πόλεμο των Άστρων», αλλά μια αναπάντεχη εξέλιξη φέρνει τον Άγγελο κοντά στην Άννα.

Τα γεγονότα τρέχουν και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές για την οικογένεια Αντωνοπούλου στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Τρίτη 8 και την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 23:00.

Eπεισόδιο 28ο: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

Η Μαίρη και ο Στέλιος ανησυχούν για τη σεξουαλικότητα του Άγγελου. Οι προσπάθειες του Στέλιου να του μιλήσει, όχι μόνο δεν καρποφορούν, αλλά αυτά που λέγονται μεταξύ τους πυροδοτούν περισσότερες παρεξηγήσεις. Η Σπανούλη ανησυχεί για την πρόοδο του Άγγελου και μιλάει με τον Στέλιο, επιτείνοντας τους προβληματισμούς του. Η Τζοάννα ανοίγει την καρδιά της στον παπα-Θόδωρα κι αυτό παρερμηνεύεται από τον Παπαδόπουλο. Η Δώρα γράφει στην «Ελευθεροτυπία» μια καλή κριτική για την παράσταση της Ελπίδας, ενώ ο Άγγελος χάνει τις ελπίδες του με την Άννα και αποφασίζει να κατακτήσει ερωτικές εμπειρίες με άλλο τρόπο…

Guests: Έμιλυ Κολιανδρή (κ. Αργυρίου), Μαργαρίτα Αμαραντίδη (Ελένη Σπανούλη), Μάιρα Άμσελεμ (Τζοάννα), Βασιλική Γκρέκα (Νόνη), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Θόδωρος Ιγνατιάδης (κλητήρας), Στάθης Κόικας (Άλκης), Ρένα Κυπριώτη (Ναντίν Μαρκάτου), Γιάννης Χαρκοφτάκης (Αχιλλέας), Εμμανουέλα Χούλη (Πόπη)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved