Βραβευμένος … «Σασμός»! Τι κοινό έχουν τρεις από τους πρωταγωνιστές της;
Media

Βραβευμένος … «Σασμός»! Τι κοινό έχουν τρεις από τους πρωταγωνιστές της;

Σασμός: Τι κοινό έχουν τρεις από τους πρωταγωνιστές της;

Είναι η σειρά που φέτος βρίσκεται στην κορυφή, που κάθε μέρα προβολής της γράφει πρωτιά τους πίνακες τηλεθέασης, που έχει αγαπηθεί από το κοινό, έχει δημιουργήσει ρεύμα και έχει αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές.

Η δημοφιλής και αγαπημένη σειρά του Alpha «Σασμός», πέρα από τις υψηλές προδιαγραφές, τις εξαιρετικές ερμηνείες και την πρωτότυπη μουσική επένδυση, κρύβει κι άλλα… ποιοτικά «μυστικά»!

Τι κοινό έχουν τρεις από τους πρωταγωνιστές της; Και οι τρεις έχουν τιμηθεί με το Βραβείο Χορν, ένα καταξιωμένο βραβείο το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο (εδώ και 20 χρόνια) προς έναν νέο ηθοποιό του θεάτρου, στη μνήμη του ηθοποιού Δημήτρη Χορν.

Αναφερόμαστε στον Δημήτρη Ήμελλο, ο οποίος τιμήθηκε με τον βραβείο Χορν το 2001 και ήταν ο πρώτος βραβευθείς. Ο Δημήτρης Λάλος φόρεσε το σταυρό του Δημήτρη Χορν το 2012, ενώ ο Αργύρης Πανταζάρας το 2016.

Και οι τρεις δίνουν ξεχωριστές ερμηνείες στον «Σασμό»!

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Τι θα δούμε απόψε;

Τρίτη 08 Μαρτίου - Επεισόδιο 104
Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να βρουν τα βήματά τους στη ζωή τους μετά τη συνάντησή τους. Παράλληλα, η Καλλιόπη απεργάζεται σκοτεινά σχέδια για να απαλλαγεί μία και καλή από την οικογένεια της Μαρίνας. Ο Μαθιός θα γνωρίσει την Κλαίρη, ενώ ένας νέος υπαστυνόμος, ο Γεράσιμος*, εμφανίζεται στο τμήμα για να αναλάβει καθήκοντα. Η κρίση στη σχέση Τάσου – Σοφίας βαθαίνει όλο και περισσότερο, με τη Στέλλα να προσπαθεί μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο Καραπάνος φτάνει όλο και πιο βαθιά στο παρελθόν του Αστέρη, τη στιγμή που ο Μαθιός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για αυτόν, και κατά πόσον αποτελεί κίνδυνο για τον αδερφό του. Μια νύχτα τρόμου θα εκτυλιχτεί στο σπίτι της Μαρίνας, με τις τρεις γυναίκες να βρίσκονται στο έλεος ενός μυστηριώδους εισβολέα, πιο μόνες και ανυπεράσπιστες από ποτέ…
*Στο ρόλο του Γεράσιμου (Χριστογιάννη) ο Αργύρης Πανταζάρας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved