Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η μέλλουσα νύφη αγνοείται και ο Παναγής είναι έτοιμος να πάρει τους δρόμους
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η μέλλουσα νύφη αγνοείται και ο Παναγής είναι έτοιμος να πάρει τους δρόμους

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα το πάει από παρεξήγηση σε παρεξήγηση στο θέμα του Παναγή και της Τζένης την ίδια ώρα που εκείνοι της ετοιμάζουν έναν παραμυθένιο γάμο.

Η Μάρμω έχει γίνει άλλος άνθρωπος με τον ερχομό της Σύλβιας. Η μέλλουσα νύφη μας αγνοείται και ο Παναγής είναι έτοιμος να πάρει τους δρόμους, μήπως προλάβει να τη βρει εγκαίρως για τον γάμο. O Παναγής με την Κατερίνα παντρεύονται, επιτέλους, με παπά και με κουμπάρους. Ο Χαραλάμπης ντύνεται αρκούδα για να γλιτώσει το χωριό από το να γίνει χωματερή και, άθελά του, βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο, αφού η Αλίκη του ρίχνει μια πέτρα στο κεφάλι για να προστατέψει τον… Κανέλλο.

Η μέλλουσα νύφη μας αγνοείται και ο Παναγής είναι έτοιμος να πάρει τους δρόμους, μήπως προλάβει να τη βρει εγκαίρως για τον γάμο. Η Κική προσπαθεί να μάθει από τον Τζίμη τι εστί… Κατίνα, αλλά δεν τα καταφέρνει και του βγάζει «κόκκινη κάρτα», επειδή δεν είναι ειλικρινής μαζί της.

Η Μάρμω βάζει τα μεγάλα μέσα για να ξε-αφορίσουν τον εγγονό της, την ώρα που ο Χαραλάμπης και ο Σάββας βάζουν μπροστά την επιχείρηση «αρκούδα», για να σώσουν το χωριό.

Η συμμαχία του Ηλία με τη Βαλέρια καλά κραττεί, ενώ ο Σάββας δεν κρατιέται για το διαζύγιο και πιέζει την πανούργα Ιταλίδα μας να υπογράψει, επιτέλους, τα αληθινά χαρτιά. Θα καταφέρει σύσσωμη η νεολαία του Πλατάνου να παρασύρει την Κατερίνα μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον καλό της ή θα έχουμε… απρόοπτα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved